Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Ideal Standard Cerathem C100 opbouwdeel douchethermostaat met stopkraan exclusief inbouwdeel silk black

artikelnr: 57003965leveranciersnr:  A6956XG
Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich. Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels, douches, wc's en accessoires...
Lees meer
Bruto prijs: €648,61per stuk
Kenmerken
MerkIdeal Standard
LeverancierscodeA6956XG
EAN-Code4015413350624
Breedte163 mm
UitvoeringAfbouwdeel
Met transformatorNee
Gangreserve-accuNee
TemperatuurbegrenzingJa
Aansluiting aanvoerOverig
BasiskleurZwart
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich. Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels, douches, wc's en accessoires zijn verkrijgbaar in silk black.