Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Ideal Standard Idealrain M1 glijstangset 60 cm met handdouche Ø 100 mm silk black

artikelnr: 57003963leveranciersnr:  BD142XG
Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich. Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels, douches, wc's en accessoires...
Lees meer
Bruto prijs: €136,46per stuk
Kenmerken
MerkIdeal Standard
LeverancierscodeBD142XG
EAN-Code3800861101208
BasiskleurOverig
Met bevestigingsmateriaalJa
Met handdoucheJa
Met zeepschaalNee
Verdekte bevestigingJa
Geschikt voor hoekmontageNee
Met slangJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich. Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels, douches, wc's en accessoires zijn verkrijgbaar in silk black.
Glijstangset verbruikt 8 liter per minuut bij 3 bar.