Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Ideal Standard Idealrain wandaansluitbocht silk black

artikelnr: 57003969leveranciersnr:  BC808XG
Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich. Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels, douches, wc's en accessoires...
Lees meer
Bruto prijs: €155,95per stuk
Kenmerken
MerkIdeal Standard
LeverancierscodeBC808XG
EAN-Code3800861101192
ModelWandmontage
Lengte38 mm
Met houderNee
BasiskleurZwart
Met gewrichtNee
Met rozetJa
Met terugstroombeveiligingJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich. Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels, douches, wc's en accessoires zijn verkrijgbaar in silk black.
Wandaansluitbocht heeft een DVGW ingebouwde zekerheid. Aansluiting doucheslang 1/2"