Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Ideal Standard Ceraline opbouwdeel vrijstaande badmengkraan met handdouche silk black, exclusief inbouwdeel

artikelnr: 57003961leveranciersnr:  A6347XG
Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich. Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels, douches, wc's en accessoires...
Lees meer
Bruto prijs: €2.866,52per stuk
Kenmerken
MerkIdeal Standard
LeverancierscodeA6347XG
EAN-Code4015413350877
MontagewijzeVloer
UitvoeringMechanisch
OppervlaktebeschermingOverig
Met transformatorNee
Gangreserve-accuNee
TemperatuurbegrenzingJa
Aansluiting aanvoerOverig
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich. Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels, douches, wc's en accessoires zijn verkrijgbaar in silk black.