Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Masterwatt RASTER 2.0 infraroodpaneel voor systeemplafond 60x60 cm 400 Watt

artikelnr: 6610026leveranciersnr:  880120350

Het Masterwatt RASTER 2.0 infraroodpaneel is speciaal ontwikkeld voor het toepassen in systeemplafonds. Het paneel is voorzien van hoogwaardige isolatie en standaard aan de onderzijde afgewerkt met een vlakke gepoedercoate witte stalen plaat. Door de witte kleur en de vlakke plaat passen...

Lees meer
Bruto prijs: €417,00per stuk
Kenmerken
MerkMasterwatt
Leverancierscode880120350
EAN-Code4260403177822
MontagewijzeInbouw
KleurWit
Breedte595 mm
Hoogte30 mm
Diepte595 mm
RAL-nummer9003
DimbaarNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Het Masterwatt RASTER 2.0 infraroodpaneel is speciaal ontwikkeld voor het toepassen in systeemplafonds. Het paneel is voorzien van hoogwaardige isolatie en standaard aan de onderzijde afgewerkt met een vlakke gepoedercoate witte stalen plaat. Door de witte kleur en de vlakke plaat passen de panelen uitstekend in ieder systeemplafond. Het RASTER 2.0 infraroodpaneel aan het plafond levert 100% stralingswarmte.

Plafondverwarming middels infrarood is uitermate geschikt ook lokaal en efficiënt te verwarmen. De RASTER 2.0 draagt bij aan lokaal comfort en energiebesparing. het energieverbruik kan aanzienlijk verlaagd worden door alleen te verwarmen op plaatsen waar mensen aanwezig zijn. Zo is de RASTER 2.0 uitermate geschikt voor toepassing in kantoren, bij balies, boven wachtruimten en boven kassa-opstellingen.

Alle infrarood panelen in de RASTER 2.0 serie zijn zowel met als zonder radiofrequentie (RF) ontvanger verkrijgbaar. De RASTER 2.0 RF kan aan een van de draadloze RF thermostaten gekoppeld worden. Deze RF ontvanger heeft een bereik van ongeveer 30 meter binnen een gebouw. Hierdoor kan men de thermostaat op de gewenste plaats monteren en stuurt hij daar vandaan de RASTER 2.0 RF draadloos aan. Uiteraard kan de thermostaat op deze wijze ook meerdere panelen aansturen. Er kunnen tot wel 16 RF toestellen aan één thermostaat worden gekoppeld.

Kenmerken

  • beschermingsklasse IP44
  • voorzien van snoer zonder stekker
  • maximale paneel temperatuur 90°C
  • 10 jaar garantie op het paneel, 2 jaar garantie op de elektrische componenten
  • kleur RAL 9003, op aanvraag verschillende RAL kleuren mogelijk