Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nefit SolarLine II opdak 1V bovendakset met 1 collector verticaal

artikelnr: 0090187leveranciersnr:  7736700438

Met de aankoop van deze Nefit SolarLine II-set heb je in één aankoop alle benodigdheden voor een zonneboilersysteem die op het dak gemonteerd moet worden. Denk daarbij aan 1 verticaal te plaatsen zonnecollector, alle materialen om deze ‘opdak’ te monteren én een boilervat met een inhoud...

Lees meer
Bruto prijs: €1.009,00per stuk
Kenmerken
MerkNefit
Leverancierscode7736700438
EAN-Code4054925270976
Collectorefficiëntie62 %
Primaire coëfficiënt (a1)3.86 W/(m².K)
Secundaire coëfficiënt (a2)0.01 W/(m².K²)
Instralingshoekmodifier (IAM)0.94
Collectoroppervlakte2.55 m²
Plaatsing collector aan gevelNee
Plaatsing collector in hellend dakNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Met de aankoop van deze Nefit SolarLine II-set heb je in één aankoop alle benodigdheden voor een zonneboilersysteem die op het dak gemonteerd moet worden. Denk daarbij aan 1 verticaal te plaatsen zonnecollector, alle materialen om deze ‘opdak’ te monteren én een boilervat met een inhoud van 120 liter.

Nefit SolarLine II
Dit Nefit SolarLine II zonneboilersysteem is een perfecte oplossing voor warm water of verwarming. De geavanceerde collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. Elke collector haalt het hele jaar door uitzonderlijk veel rendement uit gewoon daglicht. De boiler wordt aangesloten op de (bestaande) HR-ketel. Op zonnige dagen wordt het water voor douche, bad en keuken volledig duurzaam verwarmd met zonne-energie. Op dagen met weinig zonlicht springt de HR-ketel bij. Op jaarbasis wordt er tot 60% minder aardgas voor de bereiding van warm water verbruikt.

Kenmerken

  • een zonneboiler met zeer hoge opbrengst
  • uniek elektriciteitsbesparend systeem
  • scherp geprijsd door Europese massaproductie
  • maximale energiebesparing
  • optimaal comfort

Eindeloos profiteren
De meest toegepaste Nefit SolarLine II systemen bestaan uit één of twee zonnecollectoren en een zonneboiler (voorraadvat). De collector zet het zonlicht om in warmte. Een gescheiden vloeistofcircuit geeft deze warmte af aan de warmwatervoorraad in de zonneboiler. Zo kan op jaarbasis 60% van het warme water voor douche, bad en keuken worden geproduceerd.

Uniek in mogelijkheden en montagegemak
Met Nefit SolarLine II zonnecollectoren kan je alle kanten op: Verticaal in of op een schuin pannendak, of toch verticaal op een plat dak. Heb je geen eigen dak? Ook dan kan je profiteren van de zonne-energie. Het is mogelijk een groot hoogteverschil te creëren tussen de zonnecollectoren en de zonneboiler, zelfs vijf etages. Hierdoor is het mogelijk de zonneboiler lager te plaatsen dan de zonnecollectoren.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 1.289,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA04557.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Anderen kochten ook
artikelnr: 0090139leveranciersnr: 7736701202