Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nibe SMO 40 regelunit voor lucht/water warmtepompen F2030 - F2040 - F2300 - F2120

artikelnr: 0859008leveranciersnr:  067225

De NIBE SMO 40 is een regelunit met uitgebreide functies voor het aansturen van NIBE lucht/water warmtepompen. Samen met de lucht/water warmtepomp vormt hij een intelligent en energiezuinig klimaatsysteem voor woningen en gebouwen. De NIBE SMO 40 regelunit biedt tal van mogelijkheden voor...

Lees meer
Bruto prijs: €748,00per stuk
Kenmerken
MerkNibe
Leverancierscode067225
EAN-Code7331421329528
Breedte360 mm
Hoogte410 mm
Diepte120 mm
Geschikt voorBinnenopstelling
Type toebehoren/onderdelenRegeling
ToebehorenJa
OnderdeelNee
Uitgebreide info

De NIBE SMO 40 is een regelunit met uitgebreide functies voor het aansturen van NIBE lucht/water warmtepompen. Samen met de lucht/water warmtepomp vormt hij een intelligent en energiezuinig klimaatsysteem voor woningen en gebouwen. De NIBE SMO 40 regelunit biedt tal van mogelijkheden voor systeemoplossingen op maat. Hij voorziet onder meer in aansturing van diverse installatiecomponenten, zoals een boiler, een extra elektrisch element, een pomp, driewegkleppen en andere specifieke accessoires voor een complete installatie. Op één regelunit kunnen maximaal acht lucht/water warmtepompen van NIBE worden aangesloten. Door de toepassing van slimme technologie geeft de NIBE SMO 40 je controle over je energieverbruik en maakt hij een essentieel onderdeel uit van je comfortinstallatie. De efficiënte regeling past voor maximaal comfort automatisch het binnenklimaat aan en houdt daarbij tegelijkertijd rekening met het milieu.

GEBRUIKSVRIENDELIJK
Eenvoudig te bedienen uitgebreide regeling voor NIBE lucht/water warmtepompen.

UITGEBREIDE OPTIES
Geschikt voor uitgebreide cv- en tapwaterinstallaties.

ONLINE BEDIENING VIA SMARTPHONE OF TABLET
De NIBE Uplink app biedt je tal van mogelijkheden voor bediening op afstand.

NIBE Uplink
De handige communicatiemodule NIBE Uplink geeft je online – via je smartphone, tablet of pc – snel en effectief een overzicht van de actuele status van je warmtepomp en van het comfort in je huis. Ook kunt je hiermee online eenvoudig de ruimtetemperatuur instellen. Zo stelt NIBE Uplink je in staat om het comfort in je woning of appartement te beheersen – ongeacht waar je bent. We noemen dit: de vrijheid van NIBE.

NIBE Smart Price Adaption and Smart Grid Ready
Smart Grids - ook wel 'intelligente netten' genoemd - zijn momenteel in ontwikeling. Middels toegevoegde intelligentie wordt het bestaande elektriciteitsnet flexibeler gemaakt, waardoor vraag en aanbod van elektrische energie beter op elkaar kan worden afgestemd. De NIBE warmtepompen zijn standaard uitgerust met diverse voorzeiningen om te anticiperen op vraag en aanbod. Op lokaal niveau kun je hiermee als gebruiker zelf opgewekte PV-stroom zo gunstig mogelijk in zetten en, als de energiemaatschappijen variabele elektriciteitstarieven gaan handeren, kan de warmepomp dit gaan gebruiken om zo voordelig mogelijk je huis en warmwater op te warmen. Deze opties bieden gebruikers van een warmtepomp, een interessante kostenbesparing.

IFTTT
Via NIBE Uplink is het mogelijk om gebruik te maken van IFTTT (IF THIS THEN THAT). Bepaalde digitale informatie of gebeurtenissen kunnen bijvoorbeeld gekoppeld worden aan acties van de warmtepomp of bijbehorende temperatuurregeling, waardoor de NIBE warmtepompen naadloos passen in slimme woningen.

Anderen kochten ook
artikelnr: 99TS1626Pleveranciersnr: SCW100080
artikelnr: 99TS1640leveranciersnr: SCW100087