Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Sanibroyeur Sanisub steel 50A dompelpomp

artikelnr: 23143936leveranciersnr:  SANISUBSTEEL001

SANISUB STEEL voor het verpompen van water uit kelders, garages of regenwaterputten. Het debiet van 9m³/h en een opvoer hoogte van meer dan 7m maakt het mogelijk om efficiënt in te grijpen. Ook verkrijgbaar als noodkit met een mandje dat de pomp beschermt tegen drijvende voorwerpen,...

Lees meer
Bruto prijs: €256,00per stuk
Kenmerken
MerkSanibroyeur
LeverancierscodeSANISUBSTEEL001
EAN-Code3308815081700
Nom. stroom2 A
Gewicht4.5 kg
Aantal fasen1
Dompeldiepte5 m
Kabellengte10 m
Max. debiet9 m³/h
Max. opvoerhoogte8 m
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

SANISUB STEEL voor het verpompen van water uit kelders, garages of regenwaterputten. Het debiet van 9m³/h en een opvoer hoogte van meer dan 7m maakt het mogelijk om efficiënt in te grijpen. Ook verkrijgbaar als noodkit met een mandje dat de pomp beschermt tegen drijvende voorwerpen, de 15m afvoerslang met Storz C snelkoppeling is geschikt voor alle configuraties en de bevestigingscanule voorkomt het mogelijke vastklemmen van de slang bij het starten van de pomp. De 10 meter lange voedingskabel is standaard voorzien van een stekker.

  • Kelderafvoerpomp met een dompeldiepte van 7m
  • Opvoerhoogte van 7,5m, debiet van 9m³/h
  • Automatische inschakeling met vlotter
  • IP68 rating
  • Korrelgroote van Ø 10mm
  • Max. doorstroomsnelheid 9m³/h