Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Schell SSC bluetooth module voor instelling elektronische wastafel- fontein- en urinoirkranen

artikelnr: 23244538leveranciersnr:  009160099

Met de SSC Bluetooth module kunt u een draadloze configuratie doen bij wastafel-, fontein- en urinoirkranen die SSC compatibel zijn. De app is voor Android en IOS apparaten. De module kan achteraf verwijdert worden of de module blijft op de kraan. (uitgezonderd de Shelltronic, Purise en...

Lees meer
Op werkdagen voor 18:00 besteld is de volgende werkdag gratis bezorgd
Bruto prijs: €71,75per stuk
Kenmerken
MerkSchell
Leverancierscode009160099
EAN-Code4021163166187
Product soortModule
TypeBluetooth
UitvoeringGeïntegreerde accu
OverigeReikwijdte maximaal 10 m
Uitgebreide info

Met de SSC Bluetooth module kunt u een draadloze configuratie doen bij wastafel-, fontein- en urinoirkranen die SSC compatibel zijn. De app is voor Android en IOS apparaten. De module kan achteraf verwijdert worden of de module blijft op de kraan. (uitgezonderd de Shelltronic, Purise en Venus E voor batterijvoeding). De module maakt het mogelijk dat op vaste tijden een stagnatiespoeling wordt gedaan. Deze spoelingen worden opgeslagen en zijn oproepbaar. Voor meer informatie kunt u via het tabblad de handleiding downloaden. Hier vindt u ook de QR code voor het downloaden van de app.