Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron SHO AC 1000 18kW staande boiler 1000 liter

artikelnr: 1110079leveranciersnr:  003353

De STIEBEL ELTRON SHO AC 1000 18kW staande boiler is geschikt voor een zeer hoge warmwaterbehoefte en een zeer groot tapvermogen. De boiler is geschikt om gelijktijdig meerdere tappunten (individuele of groepsvoorziening) te voorzien in woon-, bedrijfs- en industriegebouwen. De drukvaste,...

Lees meer
Bruto prijs: €6.021,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode003353
EAN-Code4017210033533
Breedte750 mm
Hoogte2525 mm
Diepte1000 mm
Nom. vermogen18 kW
Met kraan/mengkraanNee
Tankvolume1000 l
Energie-efficiëntieklasseC
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De STIEBEL ELTRON SHO AC 1000 18kW staande boiler is geschikt voor een zeer hoge warmwaterbehoefte en een zeer groot tapvermogen. De boiler is geschikt om gelijktijdig meerdere tappunten (individuele of groepsvoorziening) te voorzien in woon-, bedrijfs- en industriegebouwen. De drukvaste, gesloten toestellen kunnen worden aangesloten op alle in de handel verkrijgbare drukkranen. De verwarmingsflens kan, afhankelijk van het model, in eenspan- of ook in tweespanwerking worden gebruikt.

Comforteigenschappen
De gewenste watertemperatuur wordt traploos ingesteld en, afhankelijk van de regelaar, op de ingestelde temperatuur gehouden. De maximale temperatuur kan handmatig worden begrensd. De individuele componenten van de constructie kunnen milieuvriendelijk worden gescheiden en gerecycled. Efficiëntie Door de optioneel achteraf aan te brengen isolatie bereikt de staande boiler zeer goede rendementswaarden en daalt het energieverbruik in stand-by.

De belangrijkste kenmerken

  • Staande boiler voor de centrale warmwatervoorziening
  • Optimaal geschikt voor meergezinswoningen of bedrijfsgebouwen op basis van de grote beschikbaarheid van warm water
  • Eenvoudige temperatuurinstelling van 35-85 °C door traploze instelling op het toestel
  • Kostenbesparing mogelijk door gebruik van gunstigere daltarieven
  • Isolatie voor lager energieverbruik in stand-bystand als optioneel toebehoren verkrijgbaar
  • Voor een groot aantal tappunten bruikbaar
  • Lange levensduur dankzij speciale emaillering