Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron WPL-A 07 HK 230 Premium warmtepomp lucht/water 6,87 kW

artikelnr: 1111594leveranciersnr:  200123

De STIEBEL ELTRON WPL-A 07 HK 230 Premium lucht-water-warmtepomp regelt niet alleen de verwarmings- en warmwaterwerking. In de zomermaanden staat de warmtepomp ook in voor de koeling. Zelfs bij zeer lage buitentemperaturen tot min 25° C worden er hoge aanvoertemperaturen gerealiseerd, waardoor...

Lees meer
Bruto prijs: €8.470,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode200123
EAN-Code4017212001233
Breedte1270 mm
Hoogte900 mm
Diepte593 mm
Gewicht160 kg
Aantal fasen1
Type regelingWeersafhankelijke regeling
CascadeerbaarJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De STIEBEL ELTRON WPL-A 07 HK 230 Premium lucht-water-warmtepomp regelt niet alleen de verwarmings- en warmwaterwerking. In de zomermaanden staat de warmtepomp ook in voor de koeling. Zelfs bij zeer lage buitentemperaturen tot min 25° C worden er hoge aanvoertemperaturen gerealiseerd, waardoor er een aangename ruimtewarmte en een hoog warmwatercomfort wordt behaald. Op die manier biedt het invertertoestel de gebruiker waardevolle diensten, ongeacht of je een nieuw huis bouwt of een oud huis renoveert.

Het milieu onderdak verlenen
Deze modelserie hebben wij van een bijzonder toekomstbestendig koudemiddel voorzien. In combinatie met zijn hoge efficiëntie tilt deze warmtepomp het milieubewustzijn op het gebied van gebouwentechniek naar een hoger plan.

De belangrijkste kenmerken

  • Buiten opgestelde lucht-water-warmtepomp voor verwarmen en koelen
  • Perfect geschikt voor nieuwbouw en renovatie
  • Invertertechnologie voor een hoge efficiëntie en lage energiekosten
  • Weinig geluidsontwikkeling door intelligente toestelconstructie
  • In de nachtmodus ("Silent Mode"-functie) kunnen werkingsgeluiden verder worden verminderd
  • Maximale energie-efficiëntie ook bij gebruik met radiatoren
  • Optioneel in het thuisnetwerk te integreren en via smartphone regelbaar (extra componenten nodig)
  • Aanvoertemperatuur tot en met 75° C voor eersteklas warmwatercomfort

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 3.225,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA19406.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Anderen kochten ook
artikelnr: 1110070leveranciersnr: 233622
artikelnr: 1111277leveranciersnr: 203801