Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo 549i hogedrukmeter met smartphone bediening

artikelnr: 8493152leveranciersnr:  0560 2549 02

De professionele en compacte hogedrukmeter testo 549i kan via de testo Smart Probes App met je smartphone of tablet worden bediend en is daarmee ideaal voor service en het opsporen van fouten bij airco’s en koelsystemen. Bovendien maakt de app de automatische berekening van verdampings-...

Lees meer
Bruto prijs: €87,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0560 2549 02
EAN-Code4029547022500
Product soortDrukmeter
Serie549i
MateriaalPlastic
KleurZwart / oranje
Lengte125 mm
Hoogte31 mm
Breedte32 mm
Uitgebreide info

De professionele en compacte hogedrukmeter testo 549i kan via de testo Smart Probes App met je smartphone of tablet worden bediend en is daarmee ideaal voor service en het opsporen van fouten bij airco’s en koelsystemen. Bovendien maakt de app de automatische berekening van verdampings- en condensatietemperaturen mogelijk.

  • Meting van hoge en lage druk
  • Gering verlies van koudemiddel – omdat er voor metingen geen slangen nodig zijn
  • Meetgegevens weergeven als grafiek of tabel en versturen via testo Smart Probes App
  • Probleemloze inzet op ver van elkaar verwijderde meetpunten dankzij Bluetooth®-bereik tot 100 m

Testo maakt je bij het meten nog mobieler: in combinatie met je smartphone of tablet is de handige hogedrukmeter testo 549i geschikt voor draadloze service en het opsporen van fouten bij airco’s en koelsystemen en bij de installatie ervan. Het meetinstrument kan men snel en eenvoudig direct aan de drukaansluiting aanbrengen. Werkzaamheden aan ver van elkaar verwijderde drukaansluitingen worden met de testo 549i een stuk eenvoudiger – dankzij draadloze verbinding met smartphone of tablet.

Ook erg handig: aangezien er voor metingen geen slangen nodig zijn, gaat er geen of maar zeer weinig koudemiddel verloren. En als tegelijkertijd de tangthermometer testo 115i wordt ingezet, kunnen ook afzonderlijke parameters van koelsystemen worden berekend.

Meer meetcomfort dankzij app

De meetwaarden kan je comfortabel per testo Smart Probes App aflezen van je mobiele toestel. Ook maakt de app de automatische berekening van verdampings- en condensatietemperaturen mogelijk. Alle meetgegevens worden desgewenst als diagram of in tabelvorm weergegeven. Ter afronding kan het meetrapport als pdf- of Excel-bestand direct per mail worden verstuurd.

*Tip: gebruik de testo 549i als voeler in combinatie met de passende klimaatmeter van Testo.

Leveringsomvang:
1x hogedrukmeter testo 549i met smartphone-bediening, incl. batterijen en kalibratieprotocol.