Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo Smart Probes klimaatset met smartphone-bediening

artikelnr: 8493154leveranciersnr:  0563 0003 10

Productbeschrijving

Voor klimaattechnici: compacte set met vier meetinstrumenten voor uw belangrijkste meettaken in, aan en rondom airco’s en klimaatsystemen. Met de testo Smart Probes App kunt u eenvoudiger en efficiënter werken: Maak gebruik van...

Lees meer
Bruto prijs: €414,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0563 0003 10
EAN-Code4029547022463
Product soortKlimaatset
SerieSmart Probes
Uitgebreide info

Productbeschrijving

Voor klimaattechnici: compacte set met vier meetinstrumenten voor uw belangrijkste meettaken in, aan en rondom airco’s en klimaatsystemen. Met de testo Smart Probes App kunt u eenvoudiger en efficiënter werken: Maak gebruik van intuïtieve meetmenu's voor debietmeting, het automatisch bepalen van het dauwpunt en de natteboltemperatuur of voor het detecteren van plekken met schimmelgevaar volgens het stoplichtprincipe. Meetrapporten kunnen als pdf- of Excel-bestand direct per mail worden verstuurd.

Leveringsomvang

  • Thermo-anemometer Testo 405i
  • Vleugelrad-anemometer Testo 410i
  • Thermo-hygrometer Testo 605i
  • Infrarood-thermometer Testo 805i
  • Transporttas Testo Smart Case