Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Ubbink Rolux beugel Ø100-131 mm PP wit met rubber inlage

artikelnr: 3818095leveranciersnr:  0169158

Voor het makkelijk, veilig en snel beugelen van rookgas- of luchttoevoerpijpen op de muur gebruikt u de Beugel 100-131 PP van Ubbink. De beugel is gemaakt van hoogwaardig kunststof en onderscheidt zich door de bevestiging aan de zijkant. Hierdoor kunnen bestaande rookgasafvoersystemen ook...

Lees meer
Bruto prijs: €8,08per stuk
Kenmerken
MerkUbbink
Leverancierscode0169158
EAN-Code8713645216751
KleurWit
VormBeugel/muurbeugel
MateriaalkwaliteitPP
Lengte182 mm
MateriaalKunststof
InlageRubber
Uitwendige buisdiameter100 - 131
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Voor het makkelijk, veilig en snel beugelen van rookgas- of luchttoevoerpijpen op de muur gebruikt u de Beugel 100-131 PP van Ubbink. De beugel is gemaakt van hoogwaardig kunststof en onderscheidt zich door de bevestiging aan de zijkant. Hierdoor kunnen bestaande rookgasafvoersystemen ook achteraf snel, makkelijk en veilig gemonteerd worden!

Veilige installatie; beugelen om de mof
De installateur van rookgasafvoermateriaal draagt een grote verantwoordelijkheid. Ondeugdelijke installatie kan leiden tot koolmonoxidevergiftiging. De Nederlandse fabrikanten van rookgasafvoer, verenigd in de Rogafa waartoe Ubbink ook behoort, werken graag mee aan veiligheid. Dit heeft geleid tot een duidelijk en uniform advies ‘altijd beugelen om de mof bij rookgasafvoer’.
Met de Beugel 100-131 PP van Ubbink wordt dit een ‘makkie’. Dankzij het unieke ontwerp van de Beugel 100-131 PP kunt u het hele rookgasafvoersysteem snel positioneren, aftekenen, boren en eenvoudig bevestigen, ook achteraf! Dus geen gepruts meer achter de rookgasafvoerleiding om af te tekenen en maar gokken op de juiste hoogte. Met de Beugel 100-131 PP is alles in het zicht. De beugel staat garant voor een snelle, veilige en nette montage!

Voordelen

  • Eenvoudige montage
  • Dus geen gepruts om het hoekje
  • Ook achteraf te plaatsen
  • Hoogwaardig kunststof
  • Tijdwinst en gemak
  • Veilig!