Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Winterwarm XR 10+ gasgestookte luchtverwarmer 12,7 kW

artikelnr: 1060820leveranciersnr:  GN10AAUWN

De Winterwarm XR+ is een compacte direct gasgestookte luchtverwarmer voor een efficiënte verwarming van iedere bedrijfsruimte. De serie XR+ is strak vormgegeven en kan zorg dragen voor een efficiënte verwarming van iedere bedrijfsruimte tegen lage kosten. Grote voordeel van dit...

Lees meer
Bruto prijs: €2.620,00per stuk
Kenmerken
MerkWinterwarm
LeverancierscodeGN10AAUWN
EAN-Code8718328131529
Nom. stroom0.9 A
Breedte755 mm
Frequentie50 Hz
Hoogte495 mm
Diepte615 mm
Voedingsspanning230 V
Gewicht46 kg
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Winterwarm XR+ is een compacte direct gasgestookte luchtverwarmer voor een efficiënte verwarming van iedere bedrijfsruimte. De serie XR+ is strak vormgegeven en kan zorg dragen voor een efficiënte verwarming van iedere bedrijfsruimte tegen lage kosten. Grote voordeel van dit type toestel is dat geen op het riool aangesloten condensafvoer benodigd is, Daardoor is er meer flexibiliteit qua locatie.

Verbeterde prestaties
In de XR+ types zijn uiteraard alle positieve eigenschappen van de vertrouwde XR behouden (delta T-regeling, modulerende brander, mogelijkheid tot verticale uitblazing, etc.) en tevens nieuwe toegevoegd. Zo is het uitblaaspatroon verbeterd door het zgn. airlift effect wat voor een betere menging van de uitgeblazen lucht zorgdraagt; tevens is het uitblaasvolume vergroot en daarmee ook de worp. Een praktisch voordeel voor de installateur is dat de middelste types XR 40+, XR 50+ en XR 60+ nu ook een rookgasafvoer- en luchttoevoeraansluiting hebben met een diameter van 80mm.

Bijzondere eigenschappen
XR10+ t/m XR 60+ luchtverwarmers kunnen in iedere positie opgehangen worden om naar wens horizontaal, diagonaal of zelfs verticaal uit te blazen. Als men het toestel naar beneden toe laat uitblazen, fungeert de luchtverwarmer ook als plafondventilator. De delta-T regeling zorgt ervoor dat de verzamelde warme lucht onder het plafond naar beneden wordt verplaatst en voorkomt zo warmteverlies door het dak.

Kenmerken

 • modulerende premix brander en ventilator
 • delta T-regeling
 • optimaliseert energieverbruik
 • variabele uitblaasrichting, ook verticaal (10-60)
 • airlift effect
 • geen condensafvoer nodig
 • voldoet aan ErP2021
 • modern design
 • 8 capaciteiten (10-100 kW)
 • eenvoudig in onderhoud
 • aansturing 1-8 toestellen met 1 thermostaat