Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Winterwarm WWH 230 indirect gestookte luchtverwarmer 25,2 kW

artikelnr: 1060315leveranciersnr:  GI162LWW

De Winterwarm WWH-serie zijn indirect gestookte luchtverwarmers welke in combinatie met iedere CV-ketel een ruimte comfortabel verwarmen kunnen. De indirect gestookte luchtverwarmers WWH van Winterwarm zijn eenvoudige, effectieve luchtverwarmers met een goede prijs/kwaliteitsverhouding....

Lees meer
Bruto prijs: €1.120,00per stuk
Kenmerken
MerkWinterwarm
LeverancierscodeGI162LWW
EAN-Code8718328003123
Nom. stroom0.8 A
Nom. spanning230 V
Breedte679 mm
Hoogte679 mm
Diepte425 mm
Aantal fasen1
AansluitingBuitendraad conisch BSPT-R (ISO 7-1 / EN 10226-1)
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Winterwarm WWH-serie zijn indirect gestookte luchtverwarmers welke in combinatie met iedere CV-ketel een ruimte comfortabel verwarmen kunnen. De indirect gestookte luchtverwarmers WWH van Winterwarm zijn eenvoudige, effectieve luchtverwarmers met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Door een uitgebalanceerd ontwerp en een uitgekiende combinatie van ventilator, wisselaar en uitblaasmogelijkheden, is een optimale verwarming van vrijwel iedere ruimte mogelijk.

Flexibele toepassing
De 9 beschikbare capaciteiten van de standaard WWH-serie zijn in 3 bouwgroottes beschikbaar. Alle types kunnen zowel horizontaal uitblazend als verticaal uitblazend opgehangen worden. Door toevoeging van een 5-standen regelaar kan de luchthoeveelheid naar wens aangepast worden. Voor de aansturing voldoet een simpele 230 V, ruimtethermostaat.

Kenmerken

  • goede luchtrecirculatie
  • comfortabele temperatuurverdeling
  • horizontaal of verticaal uitblazen
  • inbouw in systeemplafond mogelijk met 4-zijdig of 6-zijdig plenum
  • aansturing aan/uit thermostaat en/of 5-standenschakelaar
  • lange levensduur
  • geschikt voor alle watertemperaturen
  • 9 capaciteiten (11 - 72 kW bij 90°-70°C watertemperatuur)