Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Winterwarm HR50 HR-gasgestookte luchtverwarmer 48,3 kW

artikelnr: 1060638leveranciersnr:  GM50AAUW

De Winterwarm HR-serie koppelt de efficientie van een gasgestookte luchtverwarmer aan energiezuinigheid én comfort. De hoog rendement luchtverwarmers combineren efficiëntie, energiezuinigheid en comfort door verschillende unieke eigenschappen. Alle toestellen in deze serie hebben...

Lees meer
Bruto prijs: €5.735,00per stuk
Kenmerken
MerkWinterwarm
LeverancierscodeGM50AAUW
EAN-Code8718328080643
Nom. stroom2.6 A
Breedte1065 mm
Frequentie50 Hz
Hoogte670 mm
Diepte775 mm
Voedingsspanning230 V
Gewicht105 kg
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Winterwarm HR-serie koppelt de efficientie van een gasgestookte luchtverwarmer aan energiezuinigheid én comfort. De hoog rendement luchtverwarmers combineren efficiëntie, energiezuinigheid en comfort door verschillende unieke eigenschappen. Alle toestellen in deze serie hebben een rendement van 106%. De modulerende branderregeling en de delta-T-regeling link zorgen samen voor een gasverbruik dat tot wel 30% lager ligt dan bij conventionele luchtverwarmers. Dit maakt dat HR-luchtverwarmers een duurzame en kostengunstige verwarmingsoplossing zijn voor veel bedrijfspanden.

Unieke luchtverwarmer
Het gepatenteerde ontwerp van de warmtewisselaar en de modulerende branderregeling maken het mogelijk dat de toestellen voorzien zijn van slechts 1 wisselaar. Deze blijven daardoor relatief compact en laag in gewicht. Het strakke design en de neutrale kleurstelling zorgen er voor dat ook in commerciële ruimtes deze luchtverwarmer niet misstaat. De types HR 10 t/m HR 60 kunnen zelfs tot 45° gekanteld worden om een verticale luchtstroom te creëren.

Kenmerken

  • 25% energiebesparing t.o.v. conventionele luchtverwarmers
  • delta T-regeling optimaliseert energieverbruik
  • zomerventilatie
  • snelle opwarming ruimte
  • goede warmteverdeling
  • 9 capaciteiten (10-120 kW)
  • eenvoudig te installeren
  • onderhoudsvriendelijk
  • vermeld op EIA-lijst(210102) meer info
Anderen kochten ook
artikelnr: 1060045leveranciersnr: IX3911