Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Wisa Manchet no.7 wit lengte a 120 mm voor buis 110 mm excentrische sprong 20 mm model NKS

artikelnr: 790568leveranciersnr:  7000119910

Bekijk hier onze snelkeuze gids sanitair

WISA manchetten onderscheiden zich van andere manchetten. Zij hebben naast twee steunringen een naar binnen gevouwen flap. Deze flap zorgt voor een perfecte afdichting...

Lees meer
Bruto prijs: €9,54per stuk
Kenmerken
MerkWisa
Leverancierscode7000119910
EAN-Code8711778047884
KleurWit
UitvoeringRecht
Met ontluchtingNee
Lengte120 mm
MateriaalKunststof
Steekmaat75 mm
Hoek0 °
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Bekijk hier onze snelkeuze gids sanitair

WISA manchetten onderscheiden zich van andere manchetten. Zij hebben naast twee steunringen een naar binnen gevouwen flap. Deze flap zorgt voor een perfecte afdichting omdat het raakvlak veel groter is dan van steunringen alleen. De manchetten worden van een zeer soepele kunststof vervaardigd. Het materiaal heeft een zeer lange levensduur en is hoogst betrouwbaar. De manchet heeft bewezen door deze eigenschappen bijzonder goed de maattoleranties van het keramiek op te kunnen vangen en paart derhalve een snelle montage aan een grote bedrijfszekerheid. De WISA manchet is een kwaliteitsproduct dat bij uw werkzaamheden niet mag ontbreken.

  • L=120 mm
  • voor buis Ø 110 mm
  • excentrisch, sprong 12,5 mm
  • is gekenmerkt met hét kwaliteitskeurmerk; KOMO
  • model NKS