Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Altijd paraat tijdens jouw dienst

Bij Wasco weten we dat je soms tegen technische uitdagingen aanloopt waar je niet uitkomt. Wij denken dan graag met je mee, want Wasco is er altijd voor je. We helpen je met het optimaliseren van je processen of geven je uitleg over materialen. We leveren ook elk onderdeel dat je nodig hebt, waar je maar wilt. Onze specialisten staan dag en nacht voor je klaar met antwoorden en advies. 

We staan altijd en overal voor je klaar, 24/7 en 365 dagen per jaar. 

Snel leveren

Wasco zet alles op alles om jou zo goed en zo snel mogelijk de artikelen te leveren die je nodig hebt. Daarvoor hebben we bij Wasco verschillende diensten, zodat jij nooit zonder de benodigde producten zit en altijd je spullen krijgt wanneer het jou uitkomt en op de manier waarop jij dat wilt.

Alle snelservicemogelijkheden op een rij

Overal leveren

Waar je in het land ook bent, er is een Wasco-vestiging in de buurt. Met 34 vestigingen in heel Nederland loop je snel bij ons naar binnen. Geen tijd om naar ons te komen? Wij komen naar jou op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Wist je ook al dat we overal leveren, wanneer jij maar wenst? Dat kan bij Wasco, bij jou thuis of op locatie en zelfs tot in je bus. Ook de DPD-afhaalpunten behoren tot de mogelijkheden. Zo is Wasco altijd in de buurt.

Wasco is altijd in de buurt

Altijd leveren

Wasco levert, waar en wanneer jij maar wilt. Dat geldt ook voor onze onderdelen, want als jij die nodig hebt wil je die zo snel mogelijk hebben. Wij zijn er dan voor je.

Wasco heeft jouw voorraad

Digitaal bestellen

Wij begrijpen dat het bestel- en facturatieproces zo makkelijk mogelijk moet zijn voor onze klanten. Daarom zijn er bij Wasco verschillende mogelijkheden voor het digitaal bestellen en factureren.

Dit zijn onze mogelijkheden