Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Begin je dag met een goed Wasco-ontbijt

Jij als harde werker hebt een goed ontbijt nodig, want dan kun je optimaal presteren. Het draait bij Wasco om jou en daarom komt de geur van vers gebakken brood je binnenkort weer tegemoet in onze vestigingen. Kom bij ons langs voor een lekker broodje, een eitje, een lekker glaasje jus d’orange en natuurlijk een heerlijk kopje verse koffie. Houd deze pagina in de gaten, want binnenkort maken we bekend wanneer je in 2022 weer naar de vestiging kan voor zo’n heerlijk Wasco-ontbijt. 

Wat een rollercoaster

In 2020 bestonden we 50 jaar en dat wilden we samen met jou vieren. Net als alles dit jaar verliep dat even anders dan gedacht. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor bedacht, want dan schuiven we de festiviteiten toch een jaartje op?

Vier feest met Wasco in 2021