Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

<< Terug naar overzicht

Opleiding: Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels

Wil je de methodiek van het storing zoeken in cv-ketels onder de knie krijgen? WasCollege biedt daarvoor de opleiding Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels. Hier leer je een vaste structuur manier van werken, want daarmee lokaliseer je snel en effectief een storing en los je het probleem op. Dit bespaart een hoop tijd. Er wordt hiervoor gebruikgemaakt van toesteltaken, waarneembare kenmerken, onderdelen en randvoorwaarden. 

Met de methode die je leert bij deze opleiding maakt het niet uit of je een toestel wel of niet goed kent, want je kunt het probleem snel herkennen en oplossen. Deze methode is door de opleiders van Wasco een aantal jaar geleden ontwikkeld samen met TNO Technische Menskunde. Deze is volledig op de installatietechniek verfijnd. 

Voor wie?

Iedereen die storingen oplost aan cv-ketels of die structureel deze werkzaamheden uitvoert kan deze opleiding volgen. Ook iemand die hier al ervaren in is kan gebruikmaken van de methode die wordt geleerd tijdens deze opleiding.

Vooropleiding

Het is een pre om basiskennis te hebben van de installatietechniek en van het meten aan cv-toestellen. Specifieke kennis van gasverbruikstoestellen is ook relevant.

Duur van de opleiding

Deze opleiding duurt een dag. In de middag doe je een aantal testen. Na de opleiding ontvang je het Wasco Certificaat Gestructureerd Storing Zoeken in Cv-ketels.

Planning en kosten

Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM zijn er twee opleidingen Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels gepland na de zomervakantie.

Datum opleiding Uiterste inschrijfdatum Aantal deelnemers
Dinsdag 20 oktober 2020 Dinsdag 13 oktober 2020 Deze datum is volgeboekt

Houd deze pagina in de gaten voor mogelijk nieuwe data voor deze opleiding. Deze opleiding vindt plaats bij het Wasco Energie Centrum in Twello. 

Je aanmelding dient minimaal een week voor de opleidingsdag binnen te zijn. Deze opleiding kost € 175,- (exclusief btw). Hiervoor krijg je een dag les met het lesmateriaal erbij, je krijgt een eindtest en het certificaat van ons en je krijgt een lunch.  

Voor deze opleiding kun je mogelijk gebruik maken van de Wij Techniek-subsidie (voorheen OTIB). Meer informatie hierover vind je op de Wij Techniek-website.

Inschrijven

In verband met de nieuwe maatregelen omtrent Covid-19 heeft WasCollege besloten de opleidingen tijdelijk on hold te zetten. Meld je aan voor de WasCollege nieuwsbrief en wij laten je weten wanneer de nieuwe data bekend zijn.

Meld je aan voor de WasCollege nieuwsbrief

WasCollege - Gezondheidsvragen