Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

<< Terug naar overzicht

Opleiding: Gezond Binnenklimaat, Ventilatie en Luchtbehandeling

Pak het luchtbederf aan

Het creëren van een gezond binnenklimaat is niet alleen belangrijk voor iemands gezondheid, maar ook voor de gebouwen waar mensen zich grote delen van hun leven in bevinden. Omdat dit vaak onderschat wordt, leren we jou hoe je een gezond binnenklimaat realiseert. Onze 1-daagse opleiding onderwijst je over het verkrijgen van de juiste balans tussen temperatuur, conditie en luchtkwaliteit. Deze balans kan een mens actiever en gezonder maken. Daarnaast voorkomt een gezond binnenklimaat de vorming van schimmels en de groei van allerlei bacteriën. Het is dus hoog tijd om dat luchtbederf aan te pakken door te leren hoe je een gezond binnenklimaat creëert.

Inhoud training

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich wil inzetten om de ventilatie en luchtkwaliteit van nieuwbouw en bij renovatie te verbeteren. Voor deze opleiding is het handig als je voor de start al inzicht hebt in de basiswerking van ventilatie. Je leert tijdens deze opleiding:

  • wat een gezond binnenklimaat inhoudt;
  • hoe we een gezond binnenklimaat kunnen bereiken;
  • de toepassingen van ventilatiesystemen en de daarbij behorende hulpstukken;
  • eenvoudige berekeningen van luchthoeveelheid en snelheid maken.

Praktische informatie

  • Duur: Deze opleiding duurt één dag
  • Locatie: Wasco Energie Centrum in Twello
  • Tijd: 9.00 uur – 16.00 uur
  • Kosten: Deze opleiding kost € 195,- (exclusief btw). Voor dit bedrag kun je niet alleen de opleiding volgen, maar krijg je ook het lesmateriaal, een lunch en het certificaat.
  • Subsidie: Voor deze opleiding kun je mogelijk gebruik maken van de Wij Techniek-subsidie (voorheen OTIB). Meer informatie hierover vind je op de Wij Techniek-website.
  • Annuleren: Heb je je aangemeld voor de opleiding? Bij annulering tot uiterlijk één maand voor de startdatum zijn geen kosten verschuldigd. Bij annulering na deze termijn is het totale opleidingsbedrag verschuldigd. Voor meer informatie, bekijk de algemene voorwaarden van WasCollege.

Beschikbare opleidingsdagen

Meld je snel aan, want vol=vol

Op dit moment zijn er geen opleidingsdagen waar je je voor in kunt schrijven. Houd deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe data.

Blijf op de hoogte!

Zit er nu geen geschikte datum tussen of was je net te laat en zit de opleidingsdag vol? Meld je hier aan voor de WasCollege nieuwsbrief. Zodra er nieuwe opleidingsdata online worden gezet, sturen we je een mail. Zo mis je niks en kun je je altijd aanmelden voor een datum die bij jou past.

Bekijk snel of jij deel kan nemen aan de opleiding!

Checklist