Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

NXT GEN 2024: blik op de toekomst

Met het NXT GEN installatiefestival, het eerste festival in de installatiebranche ooit, namen we de aftrap van een meer toekomstgerichte blik op het vakgebied installatietechniek. De terugblik in de video hieronder laat zien hoe ons vak leeft, bij jong en oud. De energietransitie, de watertransitie en de steeds strengere regels en wetgeving maken het de hedendaagse installateurs echter best lastig. Dat maken we graag een stukje eenvoudiger! Met de kennis van onze praktijkdeskundigen en onze handige tools begeleiden we installateurs uit het doolhof van veranderingen, mogelijkheden en efficiëntie.

Dit doen we aan de hand van een aantal thema’s door het jaar heen:

♥ Toekomstbestendige Renovatie
♥ De Vooruitstrevende Installateur
♥ Kennis Work-Out
♥ Volgende Generatie Producten

Bekijk de thema's »

Een terugblik naar NXT GEN installatiefestival!

Om het nu met later te verbinden organiseerde Wasco een groots en uniek installatiefestival op Papendal. In verschillende vormen konden bezoekers, jong en oud, zich onderdompelen in de huidige en toekomstige generatie duurzame installaties en testten we het probleemoplossend vermogen van de volgende generatie installateurs. Een dag waarin marktontwikkelingen, plezier en nieuwsgierigheid centraal stonden. Kijk je mee?!

Bekijk de video »

NXT GEN thema’s

Toekomstbestendige Renovatie

Januari – maart

De mogelijkheden zijn oneindig en de ontwikkelingen in verduurzaming gaan razendsnel. Je hebt slimme oplossingen, tools en producten nodig om woningen veilig, vlot en succesvol energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken.

Wat is de beste keus als het gaat om waterstromen? Welke keuzes maak je wanneer je je bezighoudt met luchtstromen of wanneer je klimaatstromen optimaal wil inregelen? Maak het jezelf eenvoudiger!

De energiezuinige make-over

De Vooruitstrevende Installateur

April – juni

Het enorme aantal woningen dat de komende jaren voorbereid moet worden op een milieuvriendelijker bestaan brengt vele uitdagingen. Jouw persoonlijke ontwikkeling is daarom heel belangrijk.

Op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de markt en wat je kunt verwachten in de toekomst, helpt je om als vakkundig installateur vooruitstrevend advies uit te brengen. En welke efficiëntieslagen kun je maken om de toenemende werkdruk te behappen? Onze praktijkdeskundigen hebben het voor je uitgezocht!

Jouw persoonlijke ontwikkeling

NXT GEN Kennis Work-Out

Juli – augustus

De zomervakantie is het uitgelezen moment om vakkennis te vergaren. Eindelijk tijd voor iets anders. Daarom organiseren we deze zomer weer de digitale Kennis Work-Outs voor installateurs. Je vakkennis bijschaven vanuit je luie stoel, tijdens een dagje strand, of met een kop koffie in de tuin. Hapklaar. Je pakt even je telefoon erbij, leest de praktische expertartikelen, slaat ze op, en hoppa, je bent in een mum beter voorbereid op je volgende klussen.

Meedoen is een slimme zet! Meld je aan en je ontvangt de 5 Kennis Work-Outs van de zomer automatisch in je mailbox.

Schrijf je direct in

Volgende Generatie Producten

September – november

Producten worden continu doorontwikkeld. Om ze efficiënter en zuiniger te maken, om ze langer mee te laten gaan, om zo min mogelijk nieuwe grondstoffen aan te boren of misschien wel vanwege een milieuvriendelijker productieproces.

Prestatieverbeteringen, vereenvoudigde montage, nieuwe oplossingen of slimme technologieën geven jou en je klanten meer controle. Wij verzamelen de informatie voor je!

Op de hoogte blijven

De populairste kennisartikelen van 2024

December

Wat waren de hot items van 2024? Welke kennisartikelen werden het meest geraadpleegd? Welke ontwikkelingen werden het meest nuttig gevonden? Aan welke regelgeving of brancheontwikkelingen herinneren we installateurs het best nog een keer? We laten in de laatste maand van het jaar de meest interessante items nog een keer de revue passeren.

Op de hoogte blijven