Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco zorgt voor een extraatje

Wasco is natuurlijk dé groothandel in onderdelen, verwarming, sanitair, airconditioning en ventilatie, maar we bieden onze klanten ook graag iets extra’s. Met ons Wasco Extra spaarprogramma kun je sparen voor prachtige cadeaus.

Wasco Extra Spaarprogramma

Als loyale klant verdien jij natuurlijk wat extra’s. Daarom is er het Wasco Extra Spaarprogramma. Bij geselecteerde artikelen spaar je de Extra Spaarpunten waarmee je prachtige cadeaus kunt krijgen en mee kan doen aan events. Het Wasco Extra Spaarprogramma is speciaal bedoeld voor installatiebedrijven met een directeur/eigenaar. Landelijke installatiebedrijven en tussenhandelaren zijn uitgesloten van deelname.

Spaar mee!