Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco staat je bij tijdens storingen

Het is je vast al eens overkomen: je klant belt dat zijn ketel kapot is en dat hij in de vrieskou zonder warm water zit. Dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen voor je klant. Gelukkig is daar Wasco! Wij zorgen ervoor dat jij je klant 24 uur per dag, 7 dagen per week kan helpen als er storingen zijn. 

Dit geldt niet alleen voor ketels, maar ook voor andere apparaten. Voor alle installaties leveren wij met onze 24/7 storingsservice onderdelen op het moment dat jij dit nodig hebt. Tijdens het stookseizoen breiden wij deze service ook nog eens uit, zodat jouw klant echt nooit in de kou hoeft te staan. 

Heb je snel een vervangende pomp nodig? Dan staat Wasco ook voor je klaar. Met onze Biral Snel Service heb jij die kapotte pomp snel vervangen. Doordeweeks binnen één uur, buiten kantoortijden binnen twee uur. 

Welke storing je ook tegenkomt, Wasco schiet te hulp!

Biral Snel Service

Het oplossen van storingen gebeurt razendsnel met de Biral Snel Service. Doordeweeks levert Wasco binnen één uur een pomp op locatie. Hiermee bespaar je tijd en geld. Wil je weten hoe de Biral Snel Service werkt? Dat lees je op de pagina over deze service. 

Lees meer over Biral Snel Service

Wasco 24/7 storingsservice

Met onze storingsservice helpen we je iedere dag en op elk moment van de dag. Zo heb jij de problemen bij je klant snel opgelost. Op de pagina over de Wasco 24/7 storingsservice lees je hoe deze service werkt. 

Lees meer over de Wasco 24/7 storingsservice