Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco ontzorgt

Als installateur, loodgieter of iemand die andere diensten of producten op locatie levert heb je het al druk genoeg. Het liefst wil je alle andere klussen rondom je dagelijkse werkzaamheden zo makkelijk mogelijk oplossen en daar wil je zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Daarbij helpt Wasco je, want we hebben verschillende oplossingen om jou bij te staan. Wij ontzorgen graag!

Point2Pay

De administratie is doorgaans niet het leukste werk en het kost veel tijd. Daarom hebben wij Point2Pay voor je; een makkelijke app waarmee je met één druk op de knop je online factuur maakt met behulp van de productcatalogus. De klant kan direct bij je pinnen, dus heb je snel je geld binnen.

Binnen twee minuten klaar met facturatie en betaling

RFID

De voorraad bijhouden in je servicebus is een tijdrovende klus. Daar heeft Wasco een oplossing voor. Alle artikelen uit ons onderdelenassortiment zijn voorzien van een RFID-sticker, waardoor je letterlijk in één handomdraai alle aanwezige producten kunt scannen en inventariseren. Dat is al een groot voordeel, maar er kan nog veel meer met RFID.

Ontdek alle voordelen van RFID

Gereedschap Service

Wasco zorgt ervoor dat al je elektrische gereedschap of gereedschap met een accu gerepareerd, gekalibreerd, gekeurd of gecertificeerd wordt. Waar moet je dan zijn? Bij je vestiging.

Wat valt er onder de Gereedschap Service?

Barcodescan

Met één druk op de knop je producten bestellen; het kan met de Wasco Barcodescan. Plak simpelweg de barcodestickers op je magazijnlocaties of artikelbakken en daarna is even scannen genoeg om te bestellen.

Zo werkt het

Wisselbox

Een box vol installatiemateriaal die ingezet kan worden voor verschillende projecten, dát is de Wasco Wisselbox. Hiermee heb je altijd zicht op je materiaalverbruik en maak je geen onnodige kosten.

Altijd het juiste materiaal bij de hand

Ontzorgbox

Een installatie op efficiënte wijze afronden wordt een makkelijk klusje met de Wasco Ontzorgbox. Alle materialen voor een bepaalde installatie zitten in één doos die door Wasco bij je aangeleverd wordt. Zo heb je alle materialen in een handzame doos en heb je alles binnen handbereik op je klus.

Minder kans op faalkosten met de Ontzorgbox

Sanitairbox

Met de Wasco Sanitairbox heb je nooit meer schade aan je sanitairmateriaal. Alle handzame materialen worden per woning in een kunststof box geleverd, waardoor er geen transportschade is.

Dit zijn de voordelen van de Sanitairbox

Bouwlogistiek

We plannen samen met jou exact waar en wanneer je bestelling op de bouwlocatie afgeleverd moet worden, zodat de efficiëntie van je bouwproces verhoogd wordt. Dat levert natuurlijk een hoger rendement op. Dit is niet het enige wat onder bouwlogistiek valt, want daar komt nog veel meer bij kijken bij Wasco.

Zo zit Wasco bouwlogistiek in elkaar

Planmatig onderhoud

Weet je precies welk materiaal je nodig hebt voor grote onderhoudsklussen, maar heb je nog geen specifieke datum? Wij kunnen alvast je spullen per project apart zetten. Dan heb je altijd je materiaal compleet wanneer jij het nodig hebt.

Een vast contactpersoon houdt je order in de gaten

Wasco selectiekaarten

Wasco heeft diverse selectiekaarten die je helpen om op een snelle en eenvoudige wijze de juiste materialen te vinden bij je installatie. De kaarten zijn voorzien van linkjes per artikelnummer, waarna je gelijk wordt door gelinkt naar het juiste artikel in de webshop.

Bekijk hier de selectiekaarten