Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

BEAM Electrolux - Grootste in centrale stofzuigsystemen

BEAM Electrolux - 100% schone lucht
BEAM Electrolux levert met het centrale stofzuigsysteem een bijdrage aan een schone leefomgeving waar het beter wonen en/of werken is. Niet alleen draagt het centraal stofzuigersysteem van BEAM Electrolux bij aan een 100% schoon binnenklimaat ook biedt het systeem comfort, een geluidsarme manier van stofzuigen en bovenal een krachtige en grondige reiniging. Nog regelmatig wordt gedacht dat het centrale stofzuigsysteem in woningen een ontwikkeling is van de laatste jaren, maar niets is minder waar. Sinds 1957 houdt BEAM by Electrolux zich bezig met het ontwikkelen en produceren van zakloze centrale stofzuigsystemen. Inmiddels zijn de oerdegelijke producten van BEAM Electrolux wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 52 landen.

BEAM Electrolux stofzuigers

Onderhoudsvrij, krachtig en betrouwbaar

Project klein, middel of groot? Wat u ook zoekt, BEAM Electrolux heeft voor elk type woning een stofzuigunit. Electrolux biedt u krachtige, betrouwbare en bovenal onderhoudsvriendelijke oplossingen. Kenmerkend voor BEAM Electrolux centrale stofzuigers is dat elk apparaat zonder stofzuigerzak werkt. Electrolux is nummer 1 keuze onder aannemers en installateurs sinds 1957 voor het centraal stofzuigsysteem.

BEAM Electrolux slang systeem

Trek de stofzuigslang direct uit de muur

BEAM Electrolux maakt het schoonhouden van iedere leefomgeving kinderlijk eenvoudig. Met het nieuwe slang systeem van BEAM Electrolux is het centraal stofzuigsysteem altijd binnen handbereik. De ultra flexibele Retraflex stofzuigslang is direct uit de muur te trekken en even gemakkelijk terug op te bergen na gebruik. Een innovatieve oplossing - het stofzuigen van de toekomst.

 

BEAM Electrolux zuigsets & borstels

Stofzuigslangen, borstels en andere onderdelen

Het meest complete aanbod op het gebied van stofzuigslangen, zuigmonden en borstels voor je stofzuiger of centraal stofzuigsysteem heeft BEAM Electrolux bij elkaar weten te brengen. De accessoires zijn te gebruiken voor de meeste merken en types met een 32mm ronde aansluiting. Geschikt voor alle voorkomende ondergronden zoals plavuizen, parket, tapijten en matjes.

BEAM Electrolux installatiemateriaal

Alles voor de aanleg van het centrale stofzuigsysteem

Van stofzuigunit in de kelder tot stofzuigcontact in de keuken en alles daartussen zit je bij BEAM Electrolux goed. Maak gebruik van het twee duims installatiemateriaal speciaal voor het centraal stofzuigsysteem voor een naadloze overgang. Buizen, bochten en hulpstukken zijn direct uit voorraad verkrijgbaar. BEAM Electrolux installatiemateriaal wordt geleverd met handige installatiehandleiding welke je stapsgewijs begeleid tijdens de aanleg van het leidingsysteem.