Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

BEAM Electrolux - de grootste in centrale stofzuigsystemen

BEAM Electrolux - 100% schone lucht

BEAM Electrolux levert met het centrale stofzuigsysteem een bijdrage aan een schone leefomgeving waar het beter wonen en/of werken is. Niet alleen draagt het centraal stofzuigersysteem van BEAM Electrolux bij aan een 100% schoon binnenklimaat, het biedt ook systeemcomfort, een geluidsarme manier van stofzuigen en bovenal een krachtige en grondige reiniging. Nog regelmatig wordt gedacht dat het centrale stofzuigsysteem in woningen een ontwikkeling is van de laatste jaren, maar niets is minder waar. Sinds 1957 houdt BEAM by Electrolux zich bezig met het ontwikkelen en produceren van zakloze centrale stofzuigsystemen. Inmiddels zijn de producten van BEAM Electrolux wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 52 landen.

BEAM Electrolux-stofzuigers

Onderhoudsvrij, krachtig en betrouwbaar

Project klein, middel of groot? Wat je ook zoekt, BEAM Electrolux heeft voor elk type woning een stofzuigunit. Electrolux biedt je krachtige, betrouwbare en bovenal onderhoudsvriendelijke oplossingen. Kenmerkend voor BEAM Electrolux centrale stofzuigers is dat elk apparaat zonder stofzuigerzak werkt. Electrolux is de nummer 1-keuze onder aannemers en installateurs sinds 1957 voor het centrale stofzuigsysteem.

BEAM Electrolux-slangsysteem

Trek de stofzuigerslang direct uit de muur

BEAM Electrolux maakt het schoonhouden van iedere leefomgeving eenvoudig. Met het nieuwe slangsysteem van BEAM Electrolux is het centrale stofzuigsysteem altijd binnen handbereik. De ultra flexibele Retraflex stofzuigslang is direct uit de muur te trekken en even gemakkelijk weer op te bergen na gebruik. Een innovatieve oplossing - het stofzuigen van de toekomst.

 

BEAM Electrolux-zuigsets en -borstels

Stofzuigslangen, borstels en andere onderdelen

Het meest complete aanbod op het gebied van stofzuigslangen, zuigmonden en borstels voor je stofzuiger of centraal stofzuigsysteem heeft BEAM Electrolux bij elkaar weten te brengen. De accessoires zijn te gebruiken voor de meeste merken en types met een 32 mm ronde aansluiting. Geschikt voor alle voorkomende ondergronden zoals plavuizen, parket, tapijten en matjes.

BEAM Electrolux-installatiemateriaal

Alles voor de aanleg van het centrale stofzuigsysteem

Van stofzuigunit in de kelder tot stofzuigercontact in de keuken en alles daartussen zit je bij BEAM Electrolux goed. Maak gebruik van het twee duims installatiemateriaal speciaal voor het centrale stofzuigsysteem voor een naadloze overgang. Buizen, bochten en hulpstukken zijn direct uit voorraad verkrijgbaar. BEAM Electrolux installatiemateriaal wordt geleverd met een handige installatiehandleiding die je stapsgewijs begeleidt tijdens de aanleg van het leidingsysteem.