Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Inventum - boilers, ventilatiewarmtepompen en kokend watersystemen.

Inventum Energy Innovation First
Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken. Een belofte die echter begint bij de vernieuwing en bevlogenheid van onze medewerkers om dingen anders, liefst beter te doen. Voor alles werken wij aan duurzame, energiebesparende oplossingen. Dat maakt ons vaak de nummer een als het gaat om innovatieve ventilatie -en warmwatersystemen. Door actief met partners samen te werken leveren wij totaalconcepten die ook u op voorsprong zetten door hun veiligheid, comfort, lange levensduur en lage energiekosten.

Ecolution ventilatiewarmtepomp

Dé doorbraak in energiebesparing

Vroeg of laat moet iedere woning besparen op energie. Niet alleen bij nieuwbouw. Er wordt steeds meer geinvesteerd in het verbeteren van de energieprestatie van bestaande woningen. Logisch, want woningeigenaren willen besparen op de steeds hogere energiekosten. De Ecolution ventilatiewarmtepomp is een doorbraak in energiebesparing. Het apparaat ventileert de woning en zorgt voor frisse en gezonde verse lucht. Bovendien wint hij alle warmte terug uit ventilatielucht. Er zijn twee versies van de Ecolution: de solo en combi uitvoering.

MAXTANK

Complete serie hoogwaardige RVS-boilers

Inventum heeft een complete range aan indirect gestookte RVS-boiler: MAXTANK. Het assortiment bestaat uit indirect verwarmde boiler, solar boiler, boiler t.b.v. warmtepomp en voorraad vaten. Deze boilers zijn uitermate geschikt voor grotere woningen waarin veel tapwater wordt verbruikt. Bijvoorbeeld wanneer er meerdere douches of stortdouches aanwezig zijn. Maar ze zijn ook geschikt voor collectieve opwekking in onder andere appartementencomplexen. MAXTANK is leverbaar met een netto inhoud van 100 t/m 500 liter.

AquaSafe geiservervangingsboiler

Voor een gezond en veilig binnenmilieu

AquaSafe spaart levens en het milieu! Er gebeuren nog steeds veel ongelukken met gasgeisers. Met de geiservervangingsboiler AquaSafe is dit verleden tijd. De AquaSafe werkt op elektriciteit en is hiermee de veiligste, meest verantwoorde en duurzame vervanging voor de gasgeiser in de keuken. 

Delta boilers

Door horizontale montage uniek in zijn soort

De Delta boilers zijn gemaakt om horizontaal te monteren. Daardoor zijn ze uniek en tegelijkertijd uitermate geschikt voor plekken met weinig ruimte, zoals een kleine badkamer of een schuin dak. De serie is verkrijgbaar voor vloer-, wand- of plafondmontage met een inhoud van 80, 120 of 150 liter.