Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Inventum - boilers, ventilatiewarmtepompen en kokendwatersystemen

Inventum Energy Innovation First

Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die Inventum al meer dan 100 jaar waarmaakt. Een belofte die echter begint bij de vernieuwing en bevlogenheid van onze medewerkers om dingen anders en het liefst beter te doen. Voor alles werken wij aan duurzame, energiebesparende oplossingen. Dat maakt Inventum vaak de nummer één als het gaat om innovatieve ventilatie -en warmwatersystemen. Door actief met partners samen te werken leveren zij totaalconcepten die ook jou op voorsprong zetten door de veiligheid, comfort, lange levensduur en lage energiekosten.

Ecolution ventilatiewarmtepomp

Dé doorbraak in energiebesparing

Vroeg of laat moet iedere woning besparen op energie, niet alleen bij nieuwbouw. Er wordt steeds meer geïnvesteerd in het verbeteren van de energieprestatie van bestaande woningen. Logisch, want woningeigenaren willen besparen op de steeds hogere energiekosten. De Ecolution ventilatiewarmtepomp is een doorbraak in energiebesparing. Het apparaat ventileert de woning en zorgt voor frisse en gezonde verse lucht. Bovendien wint hij alle warmte terug uit ventilatielucht. Er zijn twee versies van de Ecolution: de solo- en combi-uitvoering.

MAXTANK

Complete serie hoogwaardige RVS-boilers

Inventum heeft een complete range aan indirect gestookte RVS-boiler: MAXTANK. Het assortiment bestaat uit indirect verwarmde boiler, solarboiler, boiler ten behoeve van warmtepomp en voorraadvaten. Deze boilers zijn uitermate geschikt voor grotere woningen waarin veel tapwater wordt verbruikt, bijvoorbeeld wanneer er meerdere douches of stortdouches aanwezig zijn. Maar ze zijn ook geschikt voor collectieve opwekking in onder andere appartementencomplexen. MAXTANK is leverbaar met een netto inhoud van 100 t/m 500 liter.

AquaSafe geiservervangingsboiler

Voor een gezond en veilig binnenmilieu

AquaSafe spaart levens en het milieu! Er gebeuren nog steeds veel ongelukken met gasgeisers. Met de geiservervangingsboiler AquaSafe is dit verleden tijd. De AquaSafe werkt op elektriciteit en is hiermee de veiligste, meest verantwoorde en duurzame vervanging voor de gasgeiser in de keuken. 

Deltaboilers

Door horizontale montage uniek in zijn soort

De Delta boilers zijn gemaakt om horizontaal te monteren. Daardoor zijn ze uniek en tegelijkertijd uitermate geschikt voor plekken met weinig ruimte, zoals een kleine badkamer of een schuin dak. De serie is verkrijgbaar voor vloer-, wand- of plafondmontage met een inhoud van 80, 120 of 150 liter.