Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Caleffi Hydronic Solutions

Caleffi - Sterk in support, groot in projecten

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi voortrekker in de ontwikkeling en productie van systemen en hydraulische concepten voor centrale verwarming, watertechnologie en warmtesystemen.
Caleffi streeft naar efficiënte, kwaliteitsvolle en optimaal functionerende technische oplossingen. Daardoor voldoen systemen perfect aan de verwachtingen en aan de meest strenge Europese normen.
Constante investering in onderzoek en ontwikkeling, vernieuwing en kennis maken deel uit van het Caleffi-DNA. Het doel is om duurzame installaties te ontwerpen en daarbij ondersteuning te bieden van ontwerp tot oplevering. 
Met een open visie in het delen van kennis, biedt Caleffi professionals kosteloos een bron aan digitale middelen aan zoals BIM, video’s en apps.

In the picture: waterdruk

Een breed assortiment aan drukverminderaars

Water, we verwachten allemaal dat het vanzelf en snel uit de kraan stroomt. Dat is niet altijd vanzelfsprekend, want de druk op je waterleiding is afhankelijk van verschillende factoren. 
Om de druk te stabiliseren plaatsen we drukverminderaars tussen het openbare waterleidingsnet en het verbruikersnet. De inkomende druk is namelijk over het algemeen te hoog en variabel voor een correct gebruik in huisinstallaties.
Caleffi heeft een ruime keuze aan drukverminderaars. Met of zonder voorinstelling, voor hoge temperaturen, met manometer of manometeraansluiting, micro-drukverminderaars…

Geen kopzorgen meer over onderhoud

DIRTMAGCLEAN®: zelfreinigende magnetische vuilafscheider

De zelfreinigende magnetische vuilafscheider van Caleffi is voor toepassing in hydraulische
installaties, vnl. van utiliteitsgebouwen, om vuil en andere onzuiverheden te verwijderen.
In het installatiewater van verwarmingssystemen in utiliteitsgebouwen en appartementencomplexen
komen nog te vaak en te veel vuildeeltjes voor. Ophopend magnetiet, roest, kalk en bacteriën zorgen
niet alleen voor een verminderde warmteafgifte, maar kunnen zich ook ophopen in de installatie. 
De DirtmagClean® gaat hiermee de strijd aan en kan zowel proactief als in reeds vervuilde
installaties worden ingezet.

 

Automatische ontluchting van het systeem

100% kwaliteit met de automatische ontluchters van Caleffi

Caleffi is wereldleider in de productie van automatische ontluchters en heeft hierin het meest complete assortiment. De ontluchters hebben 100% kwaliteitsgarantie dankzij vele jaren ervaring en scherpe kwaliteitscontroles.
De MINICAL® onderscheidt zich van andere automatische ontluchters door onder andere een hygroscopisch kapje. Deze voorkomt eventuele schade in geval van lekkage. Daarnaast is deze uniek in zijn soort door een zeer groot ontluchtingsgebied. Dit komt door de grote luchtkamer en de naaldafsluiter.
In 3 woorden: klein, eenvoudig en doeltreffend

 

Lucht- en vuilafscheiding

Een duurzame installatie? Weg met lucht en vuil!

Lucht en vuil in cv-installaties zijn een veelvoorkomend probleem. Voor een duurzame en efficiënte installatie is het daarom van belang om zowel een lucht- als vuilafscheider te plaatsen. 
Deze lucht- en vuilafscheiders van Caleffi zijn universeel te plaatsen en kennen een zeer laag drukverlies. Geen plek voor luchtafscheider DISCAL®? De DISCALSLIM® werd speciaal ontworpen om toe te passen in kleine ruimtes. 
De kunststof vuilafscheider met magneet DIRTMAG® verwijdert alle vuildeeltjes uit de installatie. Hij wordt snel en makkelijk gereinigd en kent een langere periode tussen de onderhoudsbeurten