Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Hansgrohe - kranen & douches

U moet de kranen en douches van Hans hebben!
"Perfectie op het gebied van vorm en functionaliteit - dat was en is standaard bij Hansgrohe. Sinds 1901 zijn badkamerpioneer Hans Grohe en zijn opvolgers hun tijd traditioneel een stap vooruit. Ook meer dan 100 jaar ervaring na de oprichting van de onderneming is innovatie de drijvende kracht in de onderneming uit het Zwarte Woud. Vandaag de dag staat Hansgrohe wereldwijd voor: - Trendsetter, innovatieve douchtrends en badkameroplossingen in combinatie met het ultieme streven naar perfectie. - Hoogwaardige kwalitatieve kranen en doucheoplossingen met 5 jaar garantie. Onderdelen zijn tot 10 jaar na uitloop van artikelen uit het assortiment nog leverbaar. - Internationaal topdesign. - Duurzaamheid; know how op het gebied van water- en milieuthema's."

EcoSmart. Behoud van douchecomfort

Water-en energiebesparing met 100% behoud van comfort.

Zorgeloos douche plezier zonder verlies van comfort! Met EcoSmart kranen en douches bespaart u water met behoud van 100% comfort. Hansgrohe kranen, Showerpipes en douches die met de EcoSmart technologie zijn uitgerust, verbruiken maar liefst tot 60% minder water dan de standaard producten zonder comfortverlies. 

 

CoolStart; energiekosten besparen

CoolStart; bespaart u 100,- euro per jaar?

Met CoolStart bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Met CoolStart komt bij het openen van de kraan in de middenpositie er alleen koud water uit waardoor een vierpersoons huishuiden per jaar meer dan 100,- euro kan besparen. Warm water (of gemengd water) en de daarvoor benodigde energie worden pas verbruikt als u de greep naar links beweegt tot de gewenste temperatuur is bereikt. U vindt deze functie op onze wastafelkranen en keukenkranen tegen dezelfde prijs als voor de standaard versie. Bereken uw voordeel via de online bespaarcalculator.

Select: met 1 druk op de knop

Uniek gebruiks- en bedieningsgemak voor jong en oud!

Zo simpel kan comfort zijn! Door te klikken op de Select-knop kunt u bij onze Select handdouches of hoofddouches eenvoudig wisselen van straalsoort. Zelfs met natte handen of uw ogen dicht. Voor de badkamer- of keukenkraan zet u met 1 druk op de Select knop de kraan aan en uit. U kunt de kraan zelfs zonder uw handen bedienen wanneer u de knop met uw arm of elleboog indrukt. De Select knop zorgt voor gebruiksgemak, comfort en hygiene in uw badkamer en keuken.

Kwaliteit & design - Hansgrohe

De mooiste manier om uw dagelijks leven vorm te geven!
Bij ons draait alles om het vervaardigen van perfect uitgekiende producten voor u. Producten met een lange levensduur, hoogwaardig design en veel bedieningscomfort. Geniet van een uitzonderlijk design dankzij de samenwerking met wereldberoemde designers. Design is geen kwestie van smaak, maar een levenshouding. Design en functionaliteit moeten hand in hand gaan om producten te maken die door hun buitengewone kwaliteit overal in de smaak vallen. Hansgrohe staat als beste producent van de sanitairbranche op de 6de plaats op de iF Company Ranking 2017.