Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Honeywell - comfortproducten

Honeywell - betrouwbaar en innovatief 

Honeywell staat voor innovatieve intelligentie in eenvoudig te bedienen producten. Betrouwbaar, duurzaam, energiebesparend én milieuvriendelijk. Vanaf de uitvinding van de eerste eenvoudige regelaar in 1885 is het Amerikaanse Honeywell uitgegroeid tot vooruitstrevende producent en leverancier van de meest uiteenlopende meet- en regeltechniek. Al snel werd de naam Honeywell verbonden aan kwaliteit, vindingrijkheid en vernieuwing en werd de ene na de andere innovatie op de markt gebracht. De divisie Comfortproducten van Honeywell Nederland ziet comfort niet als toegevoegde waarde, maar als levensstijl. Het complete productportfolio van deze dynamische divisie is ontworpen om comfort een nieuwe dimensie te geven.

Zoneregeling

Creeër de perfecte comfortzone met evohome

Met Evohome wifi verandert de manier waarop huizen worden verwarmd. Dankzij de draadloze slimme zoneregeling is de temperatuur in elke kamer apart te bedienen. Gebruikers regelen deze via het evohome-bedienpaneel óf via de app op smartphone of tablet. Hierdoor is de verwarming bijvoorbeeld vanaf het vliegveld, op vakantie, het werk, in een restaurant, maar ook thuis op de bank te bedienen. Zo past evohome bij elke levensstijl en gezinssamenstelling.

Thermostaten

Round Connected: meer controle, minder energie

Zijn optimaal en intelligent stoken net zo belangrijk is als eenvoudige bediening - zelfs wanneer je niet thuis bent? Dan is de Honeywell Round de beste keuze. Ontdek het nieuwe Round-portfolio van Honeywell. Deze vernieuwde thermostaten sluiten nu nóg beter aan bij de nieuwe generatie cv-toestellen. Het nieuwe verlichte en vergrote display is er voor optimale uitleesbaarheid. Voor extra gemak is er nu de Round Connected, die te bedienen is via de app op smartphone of tablet.

Radiatorthermostaten

Thermostatische regelelementen voor radiatoren
Niet elke ruimte in een woning of gebouw zal altijd tegelijk in gebruik zijn. Ook hoeven niet alle ruimtes altijd dezelfde temperatuur te hebben. Om het comfort te verhogen en energie te besparen is het dus voordelig om een huis of gebouw in temperatuurzones te verdelen. Met een radiatorregelaar van Honeywell kan elke ruimte individueel op de gewenste temperatuur geregeld worden, wat kan resulteren in de besparing van de energie- en verwarmingskosten.

Veiligheid

Compacte CO-melder met een zeer lange levensduur

Het is te adviseren om naast apparaten die werken op gas een koolmonoxidemelder (CO-melder) te plaatsen, maar ook in de slaapkamers en in kamers waar veel tijd wordt doorgebracht. De XC70 is een kwalitatief hoogstaande CO-melder met een moderne vormgeving, die gebruikmaakt van bewezen sensortechnologie en daarmee zorgt voor een gerust gevoel.