Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Nedco - ventilatiematerialen en witgoedaccessoires

Een totaalassortiment voor ventilatie en witgoedartikelen

Nedco is al meer dan 30 jaar een toonaangevend producent in de installatiebranche. Het assortiment wordt voor een groot deel in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd en bestaat onder andere uit witgoedaccessoires en ventilatieproducten. Met een eigen spuitgieterij kan Nedco de kwaliteit en leversnelheid van kunststof producten garanderen. Op een nauwkeurige manier worden hoogwaardige producten in een constante productiesnelheid geproduceerd. Door het uitgebreide productaanbod met onder andere ventilatiekanalen, slangen, ventilatoren en roosters met eigenschappen als Eco+ of brandwerend, biedt Nedco altijd een passende oplossing. Veel producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook maatwerkproducten zijn mogelijk bij Nedco.

ECO+-ventilatiekanalen

Rond en rechthoekig in Ø125 mm en Ø150 mm

Een nieuw ventilatiekanaal aansluiten? Kies dan sowieso voor Eco+-kanalen. Door de luchtgeleidingsschoepen wordt lucht op een efficiënte manier afgevoerd. Geringe drukverliezen en een gereduceerd geluidsniveau zijn het gevolg. Ontdek nu alle voordelen in onze nieuwe video.
• Efficiëntere doorstroming
• Minder drukverlies
• Verhoogde capaciteit
• Gereduceerd geluidsniveau

Nedco heeft op het gebied van ventilatie ook een assortiment brandwerende artikelen. Brandwerende roosters, brandwerende afzuigventielen en brandwerende vlinderkleppen. De brandwerende ventilatieroosters voldoen aan de norm EN 1634-1 en sluiten automatisch bij verhitting boven 100 graden Celsius. De roosters zijn zeer geschikt voor toepassing in brandwerende wanden en deuren. Naast brandwerende roosters levert Nedco ook brandwerende afzuigventielen. Deze afzuigventielen worden veel toegepast in luchtafvoersystemen en zijn traploos instelbaar.

 

Flexibele slangen

Diverse soorten en maatvoeringen

Diverse flexibele slangen die geschikt zijn voor mechanische beluchtings-, luchtbehandelings- en airconditioningssystemen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse diameters en materialen; enkel- en dubbellaags aluminium, stug of zeer flexibel.

Ventilatoren

Zeer ruime keuze

Er is een groot assortiment beschikbaar voor de ventilatie van een toilet, badkamer, keuken of een gehele woning. Naast de standaard uitvoeringen zijn er ook ventilatoren met verschillende opties en in diverse kleuren.