Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Nest - bekroonde producten voor comfort en veiligheid

Nest is thuis

Thuis is de beste plek. Het allerbeste plekje op de hele wereld. Toch is niet alles er even prettig. Denk aan de dingen die piepen, die je zonder waarschuwing in de steek laten, die niet duidelijk aangeven wat er speelt. En dan zijn er nog de dingen die we gewend zijn te negeren. Bij Nest geloven ze dat die dingen beter kunnen. Nest maakt dingen eenvoudig, menselijk, aansprekend. Zo zorgen ze voor een huis dat rekening met je houdt. Een huis dat zorg draagt voor de mensen die er wonen en de wereld waarin ze leven.

 

Nest learning thermostat

Programmeert zichzelf, helpt energie besparen

Je thermostaat bepaalt voor meer dan 50% hoe hoog je energierekening is. Hij zou je dus moeten helpen energie te besparen. Dat is precies wat de Nest Thermostat doet. Hij leert je favoriete temperaturen in huis kennen en hij verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Hij leert zelfs hoelang het duurt om je huis op te warmen of hoe tochtig het is, om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Zo helpt de Nest Thermostat je energie besparen.

Nest Hello videodeurbel

Weet wie er voor je deur staat

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet en kan je een melding sturen. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. De camera laat overdag en’s nachts in detail alles zien: mensen van top tot teen of een pakketje op de grond. Heb je een abonnement op Nest Aware, dan kan hij je zelfs vertellen of het iemand is die je kent (of niet). Omdat de Nest Hello op de netvoeding is aangesloten, streamt hij dag en nacht en kun je altijd even kijken hoe het thuis gaat. 

Nest Cam IQ indoor

Een scherpere kijk op het huis

De Nest Cam IQ heeft een 4K-sensor, 12x digitale zoom en ongelooflijk scherpe HD-video (1080p). Dankzij Praten en luisteren in HD kun je een uitstekend verstaanbaar gesprek voeren. De Nest Cam IQ denkt na over wanneer en hoe hij een melding stuurt. Met zijn geavanceerde algoritmen kan hij vaststellen dat er iemand in huis is, een melding naar je mobiel sturen en de persoon automatisch door de kamer volgen. Met een abonnement op Nest Aware kun je zelfs een melding krijgen als hij een bekend gezicht ziet.

Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder

De rookmelder waar andere melders naar opkijken

De Nest Protect is van top tot teen opnieuw ontworpen. Hij heeft een split-spectrumsensor kan worden afgezet met je mobiel, test zichzelf automatisch en gaat tot tien jaar mee. Hij vertelt je ook welk probleem zich voordoet en kan zelfs een melding naar je mobiel sturen.
De Nest Protect is verkrijgbaar in twee versies: op batterijen en op netvoeding.