Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

NIBE – Comfortoplossingen voor de duurzame wereld van morgen

Duurzaam comfort komt uit Zweden

Het Zweedse NIBE heeft meer dan 40 jaar ervaring in warmtepomptechniek en wordt wereldwijd erkend als dé warmtepompspecialist. Je vindt bij NIBE dan ook een onderscheidend assortiment lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen voor all-electric en hybride oplossingen in nieuwbouw én bestaande bouw. Doordat NIBE bij de ontwikkeling van haar warmtepompen de zware eisen van het Scandinavische klimaat als uitgangspunt neemt, onderscheiden deze warmtepompen zich in kwaliteit én prestaties. Aanvullend op het warmtepompprogramma biedt NIBE je een brede range producten en accessoires, zoals boilers en WTW-units. Met NIBE kun je dan ook voor vrijwel elke situatie een complete en duurzame comfortinstallatie op maat samenstellen.

Water/water warmtepompen 

Comfortabel verwarmen en koelen met gratis energie uit de bodem

Met een water/water warmtepomp van NIBE voorzie je woningen, kantoren en andere gebouwen op een duurzame en energiezuinige manier van verwarming, warmtapwater en passieve koeling. Je hebt keuze uit diverse series water/water warmtepompen (zowel modulerend als aan/uit) in een brede vermogensrange. De combitoestellen zijn voorzien van een geïntegreerde boiler van 180 liter, de solotoestellen kun je naar wens combineren met een indirect gestookte boiler met een inhoud van circa 175 tot liefst 1.000 liter. Alle water/water warmtepompen onderscheiden zich door een zeer hoog rendement.

Lucht/water warmtepompen

Gasloos wonen dankzij hernieuwbare energie uit de buitenlucht

De energiezuinige lucht/water warmtepompen van NIBE zetten warmte uit de buitenlucht om in bruikbare energie voor verwarming, koeling en de bereiding van warmtapwater. Ze presteren uitstekend, zelfs bij zeer lage buitentemperaturen. NIBE biedt je keuze uit diverse series in monoblock- en SPLIT-uitvoering en in diverse vermogens. Dankzij de flexibele combinatiemogelijkheden van buitenunits, binnenunits, boilers, regelunits, accessoires, andere energiebronnen en aanvullende functies kun je voor vrijwel elke situatie een all-electric of hybride warmtepompinstallatie op maat samenstellen.

Elektrisch verwarmde boilers

Optimaal warmtapwatercomfort met boilers van 5 tot 300 liter

Elektrische boilers van NIBE waarborgen een hoog warmtapwatercomfort in vrijwel elke situatie. Het assortiment biedt je keuze uit tal van uitvoeringen en formaten van 5 tot 300 liter. Je vindt NIBE boilers dan ook overal waar behoefte bestaat aan een comfortabele hoeveelheid warmtapwater: in appartementen, geschakelde woningen, villa’s, vakantiehuizen en stacaravans, maar ook in kantoren, sport- en bedrijfskantines en fabrieken.

Ventilatielucht/water warmtepompen

Duurzaam ventileren, verwarmen én warmtapwater bereiden

Een ventilatielucht/water warmtepomp van NIBE wint tijdens het ventileren heel efficiënt warmte terug uit afgevoerde ventilatielucht en gebruikt deze warmte voor cv-verwarming en de bereiding van warmtapwater. Een ventilatielucht/water warmtepomp is bij uitstek geschikt voor gasloze woningen en appartementen, maar past ook uitstekend in een hybride installatie. Een ventilatielucht/water warmtepomp van NIBE zorgt voor een gezond binnenklimaat, verhoogt het comfort, verlaagt de energiekosten van je klant én ontziet het milieu.