Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Quooker 

Quooker - kans voor jou als installateur

De Quooker: in één op de drie nieuwe keukens wordt hij inmiddels geplaatst. Maar ook steeds meer mensen beseffen dat ze niet hoeven te wachten op een nieuwe keuken om te kunnen genieten van de voordelen van de kraan die direct 100˚C kokend, koel, bruisend en gefilterd water levert. Dit biedt kansen voor jou als installateur! Quooker is een veelgevraagd product. Adviseer je klant actief en vertel dat jij hem/haar kan ontzorgen met levering en plaatsing van ieder Quooker-systeem.


Wist je dat de Quooker COMBI en COMBI+ reservoirs zijn gewaardeerd met energielabel A en daarmee de meest energiezuinige warm- en kokend watervoorziening in de keuken zijn?  Door de unieke hoogvacuümisolatie is het stand-by-verbruik maar 5 cent per dag.

Quooker kranen

Verkrijgbaar in diverse modellen en finishes

De Flex is de enige Quooker-kraan met een handige, flexibele uittrekslang. Naast warm, koud en 100°C kokend water kan de Flex ook gekoeld en bruisend water geven, als je hem combineert met de Quooker CUBE. Dankzij de kokend waterstop kan de Flex geen kokend water geven als de slang uitgetrokken is. De Quooker Fusion is verkrijgbaar in een round en een square versie in vier finishes, waaronder matzwart. Bekijk alle Quooker kranen en finishes op de website

Quooker reservoirs

De meest energiezuinig keukenboiler

Quooker heeft verschillende reservoirs ontwikkeld. Allemaal voorzien van gepatenteerd hoogvacuümisolatie, waardoor het water op energiezuinige wijze op temperatuur wordt gehouden. Het stand-by verbruik is maar 5 cent per dag. Welke reservoir het beste past hangt af van een paar factoren. Is er een warmwaterleiding aanwezig en de afstand van keukenkraan tot CV is meer dan 6 meter? Dan kies je voor het COMBI+ reservoir. Is de leiding minder dan 6 meter dan is de PRO3 de beste keuze. Als er geen warmwaterleiding is dan is de COMBI de meest energiezuinige en duurzame oplossing.

Quooker CUBE

Voor gekoeld en bruisend water

Met de CUBE haal je nu ook gekoeld en bruisend water uit de Quooker kraan. De CUBE komt onderin het keukenkastje naast het Quooker reservoir te staan. Er zit een filter in, dat het water even goed zuivert als het water dat in flessen uit de winkel komt. Aan het reservoir zit een CO2-cilinder waarmee je ca. 60 liter gekoeld bruisend water uit je Quooker-kraan kunt tappen.

Quooker accessoires

Bijpassende zeeppompjes en overige accessoires

Quooker heeft, naast kranen en reservoirs, een aantal accessoires in het assortiment. De revolutionaire zeeppomp is perfect te combineren met alle Quooker-kranen. Het is de eerste gelagerde zeeppomp met een volledig metalen binnenwerk die met één hand te bedienen is.

De Quooker-energieverdeler schakelt het stroomverbruik van het Quooker reservoir terug om overbelasting van een electriciteitsgroep te voorkomen. Hierdoor hoeft er geen extra stroomgroep te worden aangelegd.

De roestvrijstalen ophangbeugel is ideaal voor het ophangen van het Quooker-reservoir in keukenkastjes met laden.