Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Sanhua Refrigeration Industrial Group is een wereldwijd toonaangevende HVACR-fabrikant van regelsystemen en componenten

Componenten en systemen voor airconditioning, koeling en warmtepompen voor residentieel en commercieel gebruik

Sanhua Refrigeration Industrial Group is een wereldwijd toonaangevend HVACR-fabrikant van regelsystemen en componenten met dertig jaar ervaring binnen de sector. Dankzij de samenwerking met de grootste bedrijven binnen de automobiel- en HVACR-industrie, net als binnen de sector van de huishoudapparatuur, heeft Sanhua zich ontpopt tot een wereldwijd toonaangevende OEM-leverancier die hoogwaardige componenten tegen zeer scherpe prijzen aanbiedt. De Groep is sinds 2008 in Europa vertegenwoordigd via Sanhua International Europe S.L in Madrid.

Thermostatische expansieventielen

Expansieventielen met verwisselbare uitlaat

Thermostatische expansieventielen van de serie RFKA worden gebruikt om het massadebiet van koudemiddel in de verdamper aan te passen om de oververhitting van het koudemiddel aan de uitgang van de verdamper onder controle te houden. Ze kunnen voor verschillende koelmiddelen worden gebruikt onder alle bedrijfsomstandigheden. Mogelijke toepassingen zijn koelsystemen zoals diepvriezers, ijsmachines en ontvochtigers, maar ook airconditioners en warmtepompen in verschillende verdampingstemperatuurbereiken.

Droger één richting DTG-serie

Om je installatie tegen vochtigheid en onzuiverheden te beschermen

De filterdrogers van de reeks DTG worden gebruikt in koelsystemen met stroming in één richting om vocht en zuren in het systeem te absorberen en onzuiverheden uit te filteren.

Kijkglas SYJ-serie

Zichtbaarheid van de koudemiddelstroming

Kijkglaasjes worden achter de filterdroger in de vloeistofleiding van koelsystemen geplaatst om veranderingen in de eigenschappen van het koelmiddel (vloeibaar/damp) waar te nemen en om het vochtgehalte te bepalen aan de hand van de kleur.