Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

SFA - Sanibroyeur: Fecaliënvermalers en vuilwaterpompen

SFA - Sanibroyeur: Sanitair waar jij dat wil

SFA uitvinder van de beroemde Sanibroyeur is één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van sanitaire installaties. Sanibroyeurs blijven de referentie in de markt dankzij permanente inspanningen en investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Geluidsniveau, toegankelijkheid, design en uiteraard topkwaliteit en betrouwbaarheid zijn de sleutelfactoren voor onze gebruikers. Sanibroyeur voldoet aan de strengste eisen en Europese normen voor al onze producten: 
Vuilwaterpompen voor water uit douches, wastafels, vaatwassers,...
Dompelpompen voor helder en vuil water
Opvoerinstallaties voor huishoudelijk en commercieel gebruik
Oplossingen voor particulieren en professionals overal waar water stroomt en wegstroomt.
SFA: Shaking up water 

Sanicompact toiletten

Toiletten met geïntegreerde vermaler voor echte ruimte winst

Een SANICOMPACT toilet met ingebouwde vermaler biedt een eenvoudige oplossing voor een (extra) toilet op elke gewenste plaats. Het keramische toilet is direct aan te sluiten op de watertoevoer, een inbouwreservoir is niet nodig. Dankzij de Silence technologie is een Sanicompact met slechts 51dB(A) stiller dan de spoeling van een conventioneel toilet!
Sanicompacts zijn beschikbaar als staand model of als wandcloset inclusief montageframe, zijn snel te plaatsen en brengen sanitair en extra comfort op elke gewenste plaats in uw (vakantie) huis, gastenverblijf, schoonheidssalon of praktijkruimte.

Sanibroyeur fecaliënvermalers

Sanitaire voorzieningen overal en zonder grote werken

Maar wat is een Sanibroyeur nu eigenlijk? 
Een Sanibroyeur is in verschillende omstandigheden te gebruiken, maar voornamelijk wanneer een normale toiletafvoer van 100-110mm diameter niet mogelijk is. Een Sanibroyeur is een pomp uitgerust met een messensysteem die fecaliën en toiletpapier tot zeer kleine deeltjes versnijdt en wegpompt. Hierdoor kan een toilet aangesloten worden op een afvoerleiding vanaf 22mm diameter en is er minder sloopwerk bij het aanleggen van een nieuw sanitair. Dit maakt het mogelijk een toilet of complete badkamer te installeren zelfs op een plek lager dan de riolering

 

Vuilwaterpompen voor grijswater

Veelzijdige ruimtebesparende toepassingsmogelijkheden

De compacte en stille vuilwaterpompen voor de afvoer van grijs water (zonder fecaliën); kunnen eenvoudig en zonder ingrijpende werkzaamheden worden geïnstalleerd. Met een Sanidouche, Sanivite of Sanispeed kunt u waar u maar wilt in huis een nieuwe douche, keuken of wasplaats creëren, ook op plaatsen waar het water niet onder natuurlijk afschot weggevoerd kan worden zoals bijvoorbeeld een kelder. Voor commerciële toepassingen zijn de Sanicom en Sanicubic opvoerinstallaties  met 1 of 2 pompen een betrouwbare oplossing.

Sanisub dompelpompen

Pompen voor helder- en vuilwater

De SANISUB-familie biedt een compleet assortiment dompelpompen voor het verpompen van water uit kelders, putten en drainageputten. Uitvoeringen in staal of kunststof, klaar voor gebruik, voor een korrelgrootte van 1 tot 30 mm, met automatische ontgrendeling via vlotter of elektronische niveauregeling, modellen voor zout water, maximum watertemperatuur tot 90°,...
Voor elk type toepassing, de juiste pomp.