Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nibe F730 ventilatielucht/water warmtepomp combi

artikelnr: 0850301leveranciersnr:  066176

De NIBE F730 is een compleet uitgeruste modulerende ventilatielucht/water warmtepomp die een kant-en-klare oplossing biedt voor het leveren van ventilatie, cv-verwarming en warmtapwater. De warmtepomp wint hiervoor heel efficiënt warmte terug uit ventilatielucht. De warmtepomp heeft...

Lees meer
Bruto prijs: €13.639,00per stuk
Kenmerken
MerkNibe
Leverancierscode066176
EAN-Code7331421501009
Breedte600 mm
Hoogte2125 mm
Diepte616 mm
Gewicht204 kg
Aantal fasen3
Type regelingWeersafhankelijke regeling
CascadeerbaarNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De NIBE F730 is een compleet uitgeruste modulerende ventilatielucht/water warmtepomp die een kant-en-klare oplossing biedt voor het leveren van ventilatie, cv-verwarming en warmtapwater. De warmtepomp wint hiervoor heel efficiënt warmte terug uit ventilatielucht. De warmtepomp heeft een fraai uiterlijk en is compact van formaat. Hierdoor is hij eenvoudig te installeren in zowel nieuwe als bestaande woningen en appartementen. Doordat de inverter van de warmtepomp ervoor zorgt dat de levering van warmte perfect wordt afgestemd op de vermogensvraag is een hoog rendement gewaarborgd. De warmtepomp is bovendien goed geïsoleerd en energiezuinig. Hierdoor worden het warmteverlies en het energieverbruik tot een minimum beperkt. Door de toepassing van slimme technologie geeft de NIBE F730 je controle over je energieverbruik en maakt hij een essentieel onderdeel uit van je comfortinstallatie. De efficiënte regeling past voor maximaal comfort automatisch het binnenklimaat aan en houdt daarbij tegelijkertijd rekening met het milieu.

ALL-ELECTRIC INSTALLATIE
Alles-in-één oplossing voor all-electric cv-verwarming, ventilatie én warmtapwater.

ZONDER BUITENUNIT OF BODEMBRON
Complete warmtepompoplossing waarvoor geen buitenunit of bodembron vereist is.

MET isde-SUBSIDIE
Voordelig in aanschaf dankzij een isde-subsidie van € 1.700,-.

NACHTKOELING
Nachtverkoeling in de zomer mogelijk door extra ventilatie van koele buitenlucht gedurende de nacht.

NIBE Uplink
De handige communicatiemodule NIBE Uplink geeft je online – via je smartphone, tablet of pc – snel en effectief een overzicht van de actuele status van je warmtepomp en van het comfort in je huis. Ook kunt je hiermee online eenvoudig de ruimtetemperatuur instellen. Zo stelt NIBE Uplink je in staat om het comfort in je woning of appartement te beheersen – ongeacht waar je bent. We noemen dit: de vrijheid van NIBE.

NIBE Smart Price Adaption and Smart Grid Ready
Smart Grids - ook wel 'intelligente netten' genoemd - zijn momenteel in ontwikeling. Middels toegevoegde intelligentie wordt het bestaande elektriciteitsnet flexibeler gemaakt, waardoor vraag en aanbod van elektrische energie beter op elkaar kan worden afgestemd. De NIBE warmtepompen zijn standaard uitgerust met diverse voorzeiningen om te anticiperen op vraag en aanbod. Op lokaal niveau kun je hiermee als gebruiker zelf opgewekte PV-stroom zo gunstig mogelijk in zetten en, als de energiemaatschappijen variabele elektriciteitstarieven gaan handeren, kan de warmepomp dit gaan gebruiken om zo voordelig mogelijk je huis en warmwater op te warmen. Deze opties bieden gebruikers van een warmtepomp, een interessante kostenbesparing.

Inverter-gestuurde compressor
De inverter-gestuurde compressor van de warmtepomp zorgt dat voor modulatie van het geleverde vermogen. Dit geeft een efficiënte, energiezuinige cv-verwarming met optimaal comfort.

IFTTT
Via NIBE Uplink is het mogelijk om gebruik te maken van IFTTT (IF THIS THEN THAT). Bepaalde digitale informatie of gebeurtenissen kunnen bijvoorbeeld gekoppeld worden aan acties van de warmtepomp of bijbehorende temperatuurregeling, waardoor de NIBE warmtepompen naadloos passen in slimme woningen.

isde-subsidie
De overheid stimuleert dit jaar en de komende jaren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Via de subsidieregeling, de Investeringssubsidie duurzame energie (isde), worden particulieren en zakelijke gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken, financieel ondersteund. Ook de NIBE warmtepompen passen in dit isde-subsidieprogramma.

Geïntegreerde boiler
De NIBE combi warmtepompen zijn voorzien van een geïntegreerde warm waterboiler. Hiermee bieden de warmtepompen een comfortabale warmwatervoorziening, waarbij de boiler weggewerkt is achter een fraaie mantel en er slechts een compact vloeroppervlak van 60x62 cm in beslag wordt genomen.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.550,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA08301.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.