Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Honeywell Home evohome Wifi thermostaat bedieningspaneel

artikelnr: 3700251leveranciersnr:  ATC928G3000

Dit evohome WiFi bedieningspaneel kan aan de muur bevestigd worden met behulp van de voedingsmodule voor wandmontage. Tevens kan er gekozen worden voor een staande opstelling met behulp van het tafelstandaard....

Lees meer
Bruto prijs: €272,00per stuk
Kenmerken
MerkHoneywell Home
LeverancierscodeATC928G3000
EAN-Code5025121381826
KleurWit
Breedte139 mm
Hoogte101 mm
Diepte21 mm
AansluitingDraadloos
Met displayJa
Type regelingOverig
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Dit evohome WiFi bedieningspaneel kan aan de muur bevestigd worden met behulp van de voedingsmodule voor wandmontage. Tevens kan er gekozen worden voor een staande opstelling met behulp van het tafelstandaard. Geen van deze bevestigingen wordt meegeleverd bij de Wifi bedienunit.

Het evohome WiFi bedieningspaneel is het opvallende, elegante, centrale bedieningspaneel van het evohome draadloze zoneregelsysteem. Via het eenvoudig te bedienen touchscreen in full color kunt u een volledig individueel weekprogramma instellen. Via de betrouwbare draadloze RF-technologie kunnen gemeten temperaturen van de opnemers/thermostaten ontvangen worden. En op basis hiervan wordt de ketel aangestuurd.

Toepasbaar met radiatoren, vloerverwarming en zonekleppen. Ketelbesturing aan/uit of modulerend.
Als multi zone regelaar tot maximaal 12 individuele zones instelbaar.
Groot kleurendisplay waardoor eenvoudig de temperatuur per zone afleesbaar is.
Wordt geleverd met 2 oplaadbare batterijen type AA 1.2 V NiMH.

Bediening en monitoring via smartphone of tablet mogelijk.met de Android of iOS mobiele apps.
Google Play buttonAppstore button