Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Itho Daalderop HP-S 130 Split lucht/water warmtepomp buitenunit

artikelnr: 3722170leveranciersnr:  03-00337

De Itho Daalderop HP-S 130 is de warmtepomp met de hoogste capaciteit. Het buitendeel beschikt over een grotere verdamper en heeft niet één maar twee rotors. Hierdoor is de warmtepomp in staat om zelfs bij lagere buitentemperaturen toch nog voldoende energie uit de buitenlucht...

Lees meer
Bruto prijs: €4.014,00per stuk
Kenmerken
MerkItho Daalderop
Leverancierscode03-00337
EAN-Code8713418037064
Breedte1124 mm
UitvoeringBuitenunit
Hoogte1195 mm
Diepte400 mm
Gewicht113 kg
Type regelingWeersafhankelijke regeling
Hoogte buitenunit1195 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Itho Daalderop HP-S 130 is de warmtepomp met de hoogste capaciteit. Het buitendeel beschikt over een grotere verdamper en heeft niet één maar twee rotors. Hierdoor is de warmtepomp in staat om zelfs bij lagere buitentemperaturen toch nog voldoende energie uit de buitenlucht te halen. De HP-S 130 kan bijna net zo ver terugmoduleren als de HP-S 95.

Laag geluidsniveau
De HP-S is toerengeregeld en draait alleen op hogere toerentallen wanneer het buiten erg koud is. Het geluidsniveau voldoet binnen aan de strenge eisen van nieuwbouw en is buiten zeer beperkt. Per etmaal is de HP-S ongeveer twee uur op een laag toerental bezig met het maken van warm tapwater

Koeling mogelijk
Met deze lucht/warmte warmtepomp is het ook mogelijk om de woning te koelen. In de koelingstand heeft de warmtepomp een grote overcapaciteit waardoor hij op een laag toerental draait met een zeer laag geluidsniveau. Met de HP-S is de binnentemperatuur van de woning tot wel een graad of 4 te koelen.

Productvoordelen

  • 7 jaar zekerheid door 7 jaar garantie
  • Zowel hybride als all-electric inzetbaar
  • Fluisterstille werking
  • Kan verwarmen én koelen

Let op: dit buitendeel werkt samen met het HP-S 130 binnendeel (artikelnummer 3722194).

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 3.300,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA11614.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.