Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

ACO Hexaline Slotline gootelement met 2 sleufopzetstukken 1000 mm zwart (schachthoogte 60 mm)

artikelnr: 57606230leveranciersnr:  319555

LET OP:
Zwart sanitair is prachtig, maar door de kleur ook erg gevoelig voor de inwerking van kalk, zeep en andere schoonmaakproducten.
Om het sanitair zo lang mogelijk mooi te houden, adviseren wij om de zwarte oppervlakken na gebruik altijd droog te maken. Gebruik...

Lees meer
Levertijd ca 2- 3 weken
Bruto prijs: €35,90per stuk
Kenmerken
MerkACO
Leverancierscode319555
EAN-Code4002626657039
Product soortGootelement
SerieHexa Slotline
Model2 sleufopzetstukken
MateriaalKunststof
KleurZwart
Lengte1000 mm
Hoogte146 mm
Uitgebreide info

LET OP:
Zwart sanitair is prachtig, maar door de kleur ook erg gevoelig voor de inwerking van kalk, zeep en andere schoonmaakproducten.
Om het sanitair zo lang mogelijk mooi te houden, adviseren wij om de zwarte oppervlakken na gebruik altijd droog te maken. Gebruik geen agressieve chemicaliën op het sanitair en maak het ook niet schoon met schoonmaakartikelen met een ruw oppervlak, zoals schuursponsjes. Gebruik in plaats daarvan een zachte of microfiber doek met warm water en zeep. Zo kunt u nog lang genieten van uw mooie, zwarte sanitair.