Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Daikin Altherma zonnecollector H26P horizontaal

artikelnr: 7865180leveranciersnr:  EKSH26P

De Daikin Altherma ST - EKSH-P zonnepanelen worden gebruikt voor het verwarmen van sanitair warm water. Door de harpvormige koperbuizenopstelling met lasergelaste aluminiumplaat met uiterst selectieve bekleding zijn het uiterst efficiënte zonnecollectoren die tot 70% van de nodige energie...

Lees meer
Bruto prijs: €1.142,00per stuk
Kenmerken
MerkDaikin
LeverancierscodeEKSH26P
EAN-Code4548848666782
Max. werkdruk6 bar
Collectoroppervlakte2.36 m²
Lengte collector2090 mm
Breedte collector2000 mm
Hoogte collector1300 mm
Uitgebreide info

De Daikin Altherma ST - EKSH-P zonnepanelen worden gebruikt voor het verwarmen van sanitair warm water. Door de harpvormige koperbuizenopstelling met lasergelaste aluminiumplaat met uiterst selectieve bekleding zijn het uiterst efficiënte zonnecollectoren die tot 70% van de nodige energie leveren. Door deze productie van warm water is het mogelijk om een enorme kostenbesparing te realiseren.

Kenmerken

  • Horizontale zonnecollector voor sanitaire warmwatertank
  • Gemakkelijk te installeren op dakpannen