Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Brigon 700 gaslekzoeker tbv brandbare gassen

artikelnr: 8498643

Standaard voorzien van kalibratiecertificaat

Brigon 700 gaslekzoeker met een visuele en akoestische lekindicator, af fabriek gekalibreerd inclusief certificaat. Is uitgevoerd met een flexibele & verlichte lans en een...

Lees meer
Bruto prijs: €202,67per stuk
Kenmerken
MerkBrigon
Product soortGaslekcontrole
Serie700
KleurZwart / oranje
Lengte180 mm
Hoogte30 mm
Breedte65 mm
Uitgebreide info

Standaard voorzien van kalibratiecertificaat

Brigon 700 gaslekzoeker met een visuele en akoestische lekindicator, af fabriek gekalibreerd inclusief certificaat. Is uitgevoerd met een flexibele & verlichte lans en een halfgeleide sensor. De gaslekzoeker heeft een detectie vanaf <50 ppm methaan, geeft zowel een akoestisch als visueel alarm en heeft een LED-scherm in meerdere kleuren.

Deze meter is geschikt voor de volgende gassen en dampen:

- Aceton, alcohol, ammonia, benzeen, butaan, ethyleen, waterstof, jet-brandstof, lakverdunners, methaan, nafta, aardgas, propaan, tolueen en industriële oplosmiddelen.
- Ook geschikt voor CNG, LPG, LNG en waterstof.

Afmeting 180x65x30 mm, lengte flexibele zwanenhals 400mm, 250g.

Leveringsomvang:
- gaslek detector
- 2 alkaline batterijen
- kalibratie protocol