Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Buva Q-Stream Evolution woonhuisventilator

artikelnr: 8585000leveranciersnr:  2906000

Doordat de Q-Stream evolution maar in één uitvoering gemaakt wordt, is het voor BUVA mogelijk geweest om deze optimaal te ontwikkelen zonder dat er rekening gehouden hoefde te worden met afwijkende eisen die het totaalresultaat zouden beïnvloeden. De Q-Stream evolution...

Lees meer
Bruto prijs: €468,95per stuk
Kenmerken
MerkBuva
Leverancierscode2906000
EAN-Code8719162110893
Product soortVentilatiebox
SerieQ-Stream Evolution
Uitgebreide info

Doordat de Q-Stream evolution maar in één uitvoering gemaakt wordt, is het voor BUVA mogelijk geweest om deze optimaal te ontwikkelen zonder dat er rekening gehouden hoefde te worden met afwijkende eisen die het totaalresultaat zouden beïnvloeden. De Q-Stream evolution is dus compromisloos ontwikkeld.

Dit heeft erin geresulteerd dat de Q-Stream evolution tot de meest efficiënte-, energiezuinige- en stille woonhuisventilatoren op de markt behoort. Al deze mogelijkheden en eigenschappen worden gecombineerd met een aantrekkelijk design en een al net zo aantrekkelijke prijs.