Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Fernox Delta filter 2 TF1 met stopkranen

artikelnr: 8606630leveranciersnr:  62226

Speciaal ontwikkeld voor toepassing in grote systemen. De TF1 Delta beschermt cruciale onderdelen van professionele verwarmings- en koelinstallaties met hydrocyclone en magnetische techniek. Deze filter heeft een solide body van vernikkeld messing en beantwoordt aan alle actuele onderhoudscriteria...

Lees meer
Bruto prijs: €3.433,00per stuk
Kenmerken
MerkFernox
Leverancierscode62226
EAN-Code5014551622265
UitvoeringHorizontaal/verticaal
OppervlaktebeschermingElektrolytisch verzinkt
MateriaalMessing
WerkingsprincipeMagneet
Met koppelingenJa
Met geïntegreerde bijvulautomaatNee
Druktrap klassePN 16
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Speciaal ontwikkeld voor toepassing in grote systemen. De TF1 Delta beschermt cruciale onderdelen van professionele verwarmings- en koelinstallaties met hydrocyclone en magnetische techniek. Deze filter heeft een solide body van vernikkeld messing en beantwoordt aan alle actuele onderhoudscriteria om de downtime van een systeem te minimaliseren.