Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Honeywell Home zoneregelaar HCE-80, 5-8 zones, draadloos

artikelnr: 4950506leveranciersnr:  HCE80-NL

Met de HCE80 zoneregelsysteem kan je niet alleen verschillende vertrekken van de woning individueel verwarmen, maar is daarnaast ook geschikt voor koeling en vloerverwarming.

Honeywell Home biedt een innovatief draadloos regelsysteem voor individuele ruimteregeling en vloerverwarming....

Lees meer
Bruto prijs: €443,33per stuk
Kenmerken
MerkHoneywell Home
LeverancierscodeHCE80-NL
EAN-Code4024627201714
Product soortZoneregelaar
SerieHCE-80
Elektra aansluiting230V
Uitgebreide info

Met de HCE80 zoneregelsysteem kan je niet alleen verschillende vertrekken van de woning individueel verwarmen, maar is daarnaast ook geschikt voor koeling en vloerverwarming.

Honeywell Home biedt een innovatief draadloos regelsysteem voor individuele ruimteregeling en vloerverwarming. Door middel van draadloze temperatuurvoelers maakt HCE80 het mogelijk de verwarming en koeling in bijvoorbeeld woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor of hobbyruimte afzonderlijk en energiebesparend te regelen. Door iedere ruimte te voorzien van een instelbare temperatuurvoeler die voor dat vertrek de temperatuur regelt, wordt het wooncomfort verhoogd en wordt er niet meer energie verbruikt dan waar nodig is.

In de standaardconfiguratie kunnen 5 vertrekken of zones apart worden geregeld. Het maximum aantal regelbare zones kan worden uitgebreid naar 8 met uitbreidingsmodule HCS80. Geschikt voor vloerverwarming, maar ook kamers met radiatoren kunnen met dit systeem worden meegeregeld. Als regelaar in de verschillende zones kan worden gekozen voor een eenvoudige thermostaat of een programmeerbare klokthermostaat.

Thermostaat kan koelen - Geschikt om behalve de verwarming ook een koelapparaat aan te sturen.
Aan/uit - Geschikt voor aansturing van 24V, 2-draads aan/uit-regelingen.
Programmeerbaar - U kunt een programma instellen voor de automatische regeling van uw verwarming.
Draadloos - Met draadloze temperatuurregelaars.