Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Ideal Standard Ceratherm T25 douchethermostaat met S-koppeling silk black

artikelnr: 57003959leveranciersnr:  A7201XG
  • Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich.
  • Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels,...
Lees meer
Bruto prijs: €336,83per stuk
Kenmerken
MerkIdeal Standard
LeverancierscodeA7201XG
EAN-Code4015413349970
MontagewijzeWand
ModelMechanisch
Met transformatorNee
Gangreserve-accuNee
TemperatuurbegrenzingJa
Aansluiting aanvoerBuitendraad
BasiskleurZwart
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
  • Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich.
  • Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels, douches, wc's en accessoires zijn verkrijgbaar in silk black.
  • De douchethermostaat is voorzien van een Cool Body technologie. Dit betekent dat de thermostaat bij gebruik niet warmer wordt dan de ingestelde temperatuur. De kans op verbranding wordt met deze technologie nagenoeg voorkomen.
  • De thermostaat heeft ook een Eco-stop waarmee je tot wel 50% water bespaart tijdens het douchen. Met de temperatuurbegrenzing bespaar je ook nog eens energie.