Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Ideal Standard Idealrain wandaansluitbocht met handdouchehouder vast silk black

artikelnr: 57003972leveranciersnr:  BC807XG
Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich. Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels, douches, wc's en accessoires...
Lees meer
Bruto prijs: €186,67per stuk
Kenmerken
MerkIdeal Standard
LeverancierscodeBC807XG
EAN-Code3800861101185
ModelWandhouder
VerstelbaarNee
MateriaalMessing
BasiskleurOverig
BevestigingsmethodeConisch
Met bevestigingsmateriaalJa
Verdekte bevestigingJa
Uitgebreide info
Met de nieuwe kleur silk black van Ideal Standard krijgt je badkamer een stijlvolle en gewaagde uitstraling. De mat zwarte afwerking spreekt voor zich. Wil je alleen een nuance zwart in de badkamer of een totale make-over dat kan bij Ideal Standard. Kranen, wastafels, douches, wc's en accessoires zijn verkrijgbaar in silk black.
Wandaansluitbocht heeft een DVGW ingebouwde zekerheid. Aansluiting doucheslang 1/2"