Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Jaga Mini wandconvector type 06 (twin) l=700 mm h=280 mm zandstraalgrijs fine texture 399 Watt

artikelnr: 5222160leveranciersnr:  MINW.02807006.001

Greenworksscore: 14/20

De Greenworksscore is een door Greenworks ontwikkelde methode om de duurzame materiaal- en productie eigenschappen inzichtelijk te maken. De Greenworksscore wordt weergegeven door een getal en bedraagt...

Lees meer
Bruto prijs: €397,00per stuk
Kenmerken
MerkJaga
LeverancierscodeMINW.02807006.001
MontagewijzeOp wand
KleurGrijs
Hoogte280 mm
Diepte80 mm
Lengte700 mm
Materiaal behuizingStaal
Waterinhoud0.43 l
Met bevestigingsmateriaalJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Greenworksscore: 14/20

De Greenworksscore is een door Greenworks ontwikkelde methode om de duurzame materiaal- en productie eigenschappen inzichtelijk te maken. De Greenworksscore wordt weergegeven door een getal en bedraagt maximaal 20. Middels deze score kan zeer eenvoudig binnen een bepaalde productgroep en toepassingsgebied het meest geschikte duurzame product worden gekozen.

Op basis van de Greenworks informatiebladen is het mogelijk het meest geschikte ‘groene’ product te kiezen voor uw project. Daarbij kan de insteek per project variëren. De nadruk kan bijvoorbeeld liggen op hergebruik of recycling van materialen, scores in de rekeninstrumenten, bepaalde vereiste certificeringen of juist op de producteigenschappen bij verwerking en onderhoud.

Het Greenworks informatieblad van dit artikel is te vinden onder 'Downloads'.