Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nefit TrendLine II HRC30 combiketel CW5

artikelnr: 0100418leveranciersnr:  7736700500

De Nefit TrendLine II is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'. Klaar voor ander gas en klaar voor combinatie met een hybride warmtepomp.

Future Proof
Met de TrendLine cv-ketel haal je in alle...

Lees meer
Bruto prijs: €2.292,00per stuk
Kenmerken
MerkNefit
Leverancierscode7736700500
EAN-Code4054925226751
Breedte440 mm
Hoogte695 mm
Diepte305 mm
Voedingsspanning230 V
Aansluiting aanvoerKnel
Aansluiting retourKnel
Gesloten uitvoeringJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Nefit TrendLine II is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'. Klaar voor ander gas en klaar voor combinatie met een hybride warmtepomp.

Future Proof
Met de TrendLine cv-ketel haal je in alle opzichten de toekomst in huis. De slimste software van dit moment ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik. Zo zorgt deze CV-ketel voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing. Bovendien is de TrendLine cv-ketel klaar voor mogelijke wijzigingen van de gassamenstelling en is het bijmengen van bijvoorbeeld biogas mogelijk.

De slimste combinatie: A+
Slimme, zelflerende software zorgt automatisch voor optimaal comfort en maximale energiebesparing van de cv-ketel. Afstandsbediening via de smartphone? Dat kan via de bekende Nefit Easy of EasyControl van Bosch. De laatste maakt het zelfs mogelijk om het comfort in elke kamer afzonderlijk te regelen.

Voorzien van gepatenteerde universele adapter
De TrendLine NxT is af fabriek geschikt gemaakt voor de aansluiting op alle gangbare rookgasafvoer/ luchttoevoersystemen, zowel parallelle als concentrische.

Kenmerken:

  • Nieuwste generatie HR-ketels
  • Zelflerende software voor comfort en besparing
  • Stilste cv-ketel
  • Hoogste rendement
  • Besparing tot enkele honderden euro's per jaar
  • Meer comfort, minder energie
Anderen kochten ook
artikelnr: A4841004leveranciersnr: 226600 ACTIE
artikelnr: 3810370leveranciersnr: 400452203